Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Το χρονικό της δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει όπως παρακάτω:

1773: Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ συναθροίζει 12 από τους ισχυρούς του φίλους και τους πείθει να συνεισφέρουν την περιουσία τους για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
4 Μάι 1776: Ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ με τον κωδικό Σπάρτακος ιδρύει το τάγμα των Illuminati.
Ιουλ. 1782: Οι Illuminati διεισδύουν στον Ελευθεροτεκτονισμό στο Συνέδριο του Βίλχελσμπαντ.
1785: Βαυαροί αξιωματικοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη του Τάγματος των Illuminati και βρίσκουν σχέδια για την επερχόμενη Γαλλική Επανάσταση. Συλλαμβάνονται όλα τα μέλη των Illuminati εκτός του Βαϊσχάουπτ και μερικούς άλλους που διαφεύγουν.
11 Οκτ. 1785: Οι Βαυαρικές αρχές ανακάλυψαν έγγραφα που δείχνουν ξεκάθαρα το σχέδιο των Illuminati να δημιουργήσουν μια «παγκόσμια επανάσταση που θα φέρει το θάνατο στην κοινωνία. Η επανάσταση αυτή θα είναι το έργο των μυστικών εταιριών κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους μυστήρια.»
1789: Η επανάσταση ξεκινά στην Γαλλία και ανατρέπει την υπάρχουσα κυβέρνηση.
1796: Ο Ελευθεροτεκτονισμός γίνεται το μεγαλύτερο θέμα στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. Ο Τζων Άνταμς κερδίζει τις εκλογές αντιτιθέμενος στη μασονία.
1798: Ο Τζορτζ Ουάσιγκτον αναγνωρίζει πως οι Illuminati έχουν διεισδύσει στην Αμερική.
1816: Η Γερουσία παραχωρεί μια εικοσαετή άδεια στην Τράπεζα των Η.Π.Α. μια ιδιωτική τράπεζα η οποία πλέον θα μπορούσε να εκτυπώνει νόμισμα και να ρυθμίζει στην ουσία την αξία του αντίθετα από τα λεγόμενα του Συντάγματος το οποίο παραχωρούσε την ικανότητα αυτή μόνο στην Γερουσία.
1821: Ο Γκεόργκ Φ. Χέγκελ δημιουργεί αυτό που ονομάζεται Εγγελιανή διαλεκτική, μια διαδικασία με την οποία επιτυγχάνονται οι στόχοι των Illuminati.
1829: Η Βρετανίδα Illuminati Φράνσις «Φάνυ» Ράιτ δίνει μια σειρά από διαλέξεις στις Η.Π.Α. Δηλώνει πως ανατρεπτικά κινήματα είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση. Εξηγεί πως το κίνημα ονομάζεται Κομμουνισμός και πως για να γίνει πιο αποδεκτό από το κοινό επισήμως υποστηρίζουν τις «ίσες ευκαιρίες» και τα «ίσα δικαιώματα».
1829-1837: Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Άντριου Τζάκσον αντιτίθεται σθεναρά στην προσπάθεια ισχυροποίησης της Κεντρικής Τράπεζας των Η.Π.Α. Στα 1832 ο Τζάκσον αντιτίθεται στην ανανέωση της αδείας προς την τράπεζα των Η.Π.Α. Στα 1833 αφαιρεί τα κυβερνητικά χρήματα από την τράπεζα.
1848: Ο Μωυσής Μορδεχάι Μαρξ Λεβί, γνωστός ως Καρλ Μαρξ, γράφει το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο». Ο Μαρξ είναι μέλος μιας μετωπικής οργάνωσης των Illuminati που ονομάζεται Ένωση των Δικαίων.
1871: Ο Άλμπερτ Πάικ, ιδρυτής της Κουξ Κλουξ Κλαν, εκδίδει το βιβλίο «Ηθική και Δόγμα» που είναι «μόνο για Μασόνους».
1875: Η Ρωσοεβραία αποκρυφίστρια Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκι ιδρύει τη Θεοσοφική Εταιρία. Κύρια διδασκαλία αυτής της εταιρίας είναι πως «ο Χριστιανισμός έχουν μια αντίστροφη θρησκεία, πως ο σατανάς είναι καλός και ο Θεός είναι κακός»!!!
1884: Ιδρύεται η Εταιρία Φάμπιαν που έχει στόχο να προωθήσει τον σοσιαλισμό.
14 Ιουλ. 1889: Ο Άλμπερτ Πάικ εκδίδει τις οδηγίες του προς τα 23 Ανώτατα Συμβούλια του κόσμου. Αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό αντικείμενο της λατρείας των Μασόνων: «Η Μασονική θρησκεία πρέπει απ’ όλους εμάς τους μυημένους των υψηλών βαθμών να διατηρήσει την αγνότητα της εωσφορικής διδασκαλίας.»
1891: Η Έλενα Μπλαβάτσκι πεθαίνει. Η Άννυ Μπεσάντ φανατική φεμινίστρια και μέλος της Σοσιαλιστικής Εταιρίας Φάμπιαν της Αγγλίας αναλαμβάνει την ηγεσία του Παγκόσμιου Θεοσοφικού Κινήματος.
23 Δεκ. 1913: Ιδρύεται το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό που σχεδιάσθηκε σε μια μυστική συνάντηση στα 1910 στη νήσο Τζεκίλ της Τζώρτζιας από μια ομάδα τραπεζιτών και πολιτικών, που συμπεριλάμβανε τον Σχη Χάουζ. Μέσω αυτού μεταφέρεται η δύναμη της δημιουργίας χρήματος από την Αμερικανική κυβέρνηση σε μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών.
1917: Με την βοήθεια χρηματοδοτών της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου ο Βλάντιμιρ Λένιν είναι έτοιμος να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ρωσίας. Ο Λένιν αργότερα σχολιάζει: «Υπάρχει μια άλλη συμμαχία που σε πρώτη ματιά είναι περίεργη και εκπλήσσει. Αν σκεφτείς όμως καλά, στην πραγματικότητα κάποιος που ξέρει είναι εύκολο να κατανοήσει. Είναι η συμμαχία ανάμεσα στους κομμουνιστές ηγέτες και στους καπιταλιστές.»
30 Μάι 1919: Ξεχωριστές προσωπικότητες της Βρετανίας και της Αμερικής ιδρύουν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στην Αγγλία και το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στις Η.Π.Α.
1920: Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναγνωρίζει τη σχέση ανάμεσα στους Illuminati και στους Μπολσεβίκους επαναστάτες της Ρωσίας.
1921: Ο Σχης Χάουζ αναδιοργανώνει το Αμερικανικό τμήμα του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων σε Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις (C.F.R.)
1932: Η Αμερικανική Ένωση Ελέγχου των Γεννήσεων με ιδρύτρια την Μάργκαρετ Σάνγκερ εκδίδει το «Σχέδιο για την Ειρήνη». Κάνει έκκληση για εξαναγκαστική στείρωση, διαχωρισμό και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλες τις πολύτεκνες ομάδες, όπως οι μαύροι, οι Αμερικανοί Ινδιάνοι, οι Καθολικοί, οι Λατίνοι. Η ένωση μετονομάζεται σε «Σχεδιασμένη Πατρότητα».
1933: Το βιβλίο «Το Σχήμα των Πραγμάτων που θα Έλθουν» εκδίδεται από τον Χ. Τζ. Γουέλς. Ο Γουέλς προβλέπει έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γύρω στα 1940 που θα προέλθει από τις Γερμανο-Πολωνικές συγκρούσεις!!!
1934: Εκδίδεται το βιβλίο της Άλις Μπέιλι «Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας». Η Μπέιλι είναι η αποκρυφίστρια που ανέλαβε την κεφαλή της Θεοσοφικής Εταιρίας μετά την Άννυ Μπεσάντ. Οι διδασκαλίες της δημιουργούν το σύγχρονο κίνημα της Νέας Εποχής. Τονίζει ότι «τα αρχαία μυστήρια θα επανιδρυθούν μέσω της Εκκλησίας και της Μασονικής Αδελφότητας.» Το βιβλίο της εκδίδεται από την εκδοτική εταιρία Λούσιφερ που αργότερα μετονομάστηκε σε Λούσις Τραστ. Η Λούσις Τραστ είναι μια κυβερνητική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών.
1940: Το Ίδρυμα Καρνέγκι για την Ειρήνη εκδίδει το βιβλίο «Νέα Παγκόσμια Τάξη» που περιέχει έναν επιλεγμένο κατάλογο από αναφορές σε μια περιφερειακή και παγκόσμια ομοσπονδία μαζί με μερικά ειδικά σχέδια για την παγκόσμια τάξη μετά τον πόλεμο.
28 Ιουν. 1945: Ο Πρόεδρος Τρούμαν υιοθετεί την παγκόσμια κυβέρνηση σε μια ομιλία του: «Θα είναι το ίδιο εύκολο για τα έθνη να ζήσουν σε μια δημοκρατία του κόσμου, όσο για μας να ζήσουμε σε μια δημοκρατία των Η.Π.Α.»
24 Οκτ. 1945: Δημιουργείται ο καταστατικός χάρτης των Ηνωμένων Εθνών.
Ιουλ. 1948: Ο Σερ Χάρολντ Μπάτλερ στο περιοδικό του C.F.R. «Εξωτερικές Υποθέσεις», «βλέπει» να διαμορφώνεται μια Νέα Παγκόσμια Τάξη: «Πόσο μπορούν τα έθνη που για αιώνες θεωρούσαν τον εαυτό τους ξεχωριστό και μοναδικό να αναμιχθούν με την ζωή των άλλων εθνών; Πόσο είναι προετοιμασμένα να θυσιάσουν μέρος της κυριαρχίας τους, που χωρίς αυτήν δεν θα υπάρξει αποτελεσματική οικονομική ή πολιτική ένωση;»
ΣΧΟΛΙΟ: Θυμίζει λίγο τις δηλώσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του από την Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη!!!
1954: Ο Πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας ιδρύει τη Λέσχη Bilderberg όπου διεθνείς πολιτικοί και τραπεζίτες συναντώνται μυστικά σε ετήσια βάση.
13 Νοε. 1963: Λέγεται πως δέκα μέρες πριν την δολοφονία του ο Πρόεδρος Τζων Φιτζέραλντ Κέννεντυ λέει σ’ ένα ακροατήριο του Πανεπιστημίου Κολούμπια: «Η υψηλότατη θέση του Προέδρου χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει την ελευθερία της Αμερικής και πριν εγκαταλείψω τη θέση αυτή πρέπει να πληροφορήσω τους πολίτες για την συνωμοσια''.                                                                       
1969: Ένα έγγραφο με τίτλο «Ο Γάμος και η Οικογένεια» εκδίδεται από τη Βρετανική Ανθρωπιστική Ένωση και δηλώνει πως «κάποιοι εχθροί του ανθρωπισμού μας κατηγόρησαν πως θέλουμε να ανατρέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια. Έχουν δίκιο. Αυτό ακριβώς έχουμε την πρόθεση να κάνουμε.»
1970: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. χρησιμοποιεί δύο εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, επί πέντε χρόνια για την «ανάπτυξη καταστροφικών παραγόντων του ανοσοποιητικού συστήματος σε περίπτωση βιολογικού πολέμου.» Πρόκειται για τον ιό του AIDS. Ο ιός στην αρχή εισήχθη στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων μέσω του εμβολίου της ηπατίτιδας και στην Κεντρική Αφρική μέσω του εμβολίου της ιλαράς.
1972: Ο Πρόεδρος Νίξον επισκέπτεται την Κίνα και χαιρετίζει τον Κινέζο Πρωθυπουργό Τσου Εν Λάι μιλώντας «για την ελπίδα που έχει ο καθένας μας να χτίσει μια νέα παγκόσμια τάξη.»
1973: Ο διεθνής τραπεζίτης και μέλος του C.F.R. Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ιδρύει την Τριμερή Επιτροπή.
1973: Η Λέσχη της Ρώμης, όργανο των Ηνωμένων Εθνών εκδίδει μια αναφορά με τίτλο «Περιφερειακό και Προσαρμοσμένο Μοντέλο του Παγκόσμιου Συστήματος». Η αναφορά αυτή διαιρεί ολόκληρο τον κόσμο σε 10 περιοχές.
Φθινόπωρο 1976: Τα ραδιόφωνα σ’ ολόκληρο τον κόσμο αρχίζουν να δέχονται περίεργους ηλεκτρονικούς παλμούς τους οποίους ονομάζουν «τρυποκάρυδο». Αργότερα μάθαμε ότι η πηγή του «τρυποκάρυδου» είναι η Σοβιετική Ένωση. Σοβιετικοί μηχανικοί του καιρού εκπέμπουν τα πιο ισχυρά ραδιοκύματα που δημιουργήθηκαν ποτέ, πολλές φορές πιο ισχυρά από οτιδήποτε σχεδιάστηκε πριν απ’ αυτό, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τον καιρό στη γη.
1977: Η Τριμερής Επιτροπή εκδίδει το επίσημο έγγραφο με αριθμό 13 και τίτλο «Συνεργασία με τις Κομμουνιστικές χώρες στα Παγκόσμια Προβλήματα της Ανθρωπότητας». Η αναφορά προτείνει την «συνεργασία Τριμερής Επιτροπής και Κομμουνιστών σε 9 τομείς παγκόσμιου ενδιαφέροντος συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής του καιρού.»
Απρ. 1978: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. προσθέτει στο Εγχειρίδιο Θρησκευτικών Απαιτήσεων νέες θρησκείες που έχουν αναγνωρισθεί ομοσπονδιακά και οι οποίες νομίμως μπορούν να εφαρμόζονται σ’ όλες τις στρατιωτικές βάσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

1980 ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΡΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖΙΑ 

                                                                   


25 Απρ. 1982: Σε μια διαφημιστική εκστρατεία στις μεγαλύτερες εφημερίδες σ’ ολόκληρο τον κόσμο εμφανίζεται η φράση «Ο Χριστός είναι τώρα εδώ.» Αφορά την αρχή της εκστρατείας του Βρετανού θεοσοφιστή Μπέντζαμιν Κρεμ. Σε διάφορες συνεντεύξεις και ο ομιλίες του ο Κρεμ εξηγεί πως μιλώντας για τον Χριστό δεν εννοεί τον Ιουδαίο Ιησού αλλά τον Μετρέγια τον παγκόσμιο διδάσκαλο.

   Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!
13 Αυγ. 1986: Σύμφωνα με το πρακτορείο Ηνωμένος Τύπος ένα μυστηριώδες φως εμφανίστηκε στην περιοχή του Κεντάκι στο Μίσιγκαν, στο Μέιν, στη Λουιζιάνα. Λέγεται πως ολόκληρος ο ουρανός φωτίστηκε.
8 Ιουλ.1987: Η εφημερίδα «Αριζόνα Ριπάμπλικ» αναφέρει: «Για άγνωστους λόγους, ακόμη και για τους ειδικούς στον καιρό, η θερμοκρασία στο Γκρίνσμπεργκ του Κάνσας ανέβηκε 20 βαθμούς σε 10 λεπτά. Μήπως πρόκειται για ένα μυστικό πείραμα για την τροποποίηση του καιρού;»
11 Αυγ. 1987: Το Γραφείο ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. παραχωρεί την ευρεσιτεχνία αριθμός 4.686.605 στον Δρ. Μπέρναντ Ίστλαντ έναν γιατρό που είναι σύμβουλος στην εταιρία Ατλάντικ Ρίτσφιλντ. Ο ίδιος εργάζεται επίσης στο Τμήμα Αμύνης ARPA. (Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων) Η ευρεσιτεχνία αυτή αφορά την τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό, επανακατευθύνοντας τους πολύ υψηλούς ανέμους, βομβαρδίζοντας το υψηλό στρώμα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής έντασης. Με τον τρόπο αυτό ο Δρ. Ίστλαντ μεταβάλλει τον καιρό σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
12 Μάι 1989: Ο Τζωρτζ Μπους δηλώνει στις Η.Π.Α. ότι είναι έτοιμος να καλωσορίσει την Σοβιετική Ένωση πίσω στην παγκόσμια τάξη.

 1990 Ο ΜΠΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ''ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'' ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ..

                                                                                                                                             
                                                                           
1990: Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ δηλώνει: «Στο τέλος αυτής της δεκαετίας θα ζήσουμε κάτω από την πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ. Μια κυβέρνηση με απόλυτη εξουσία να αποφασίζει τα βασικά θέματα της επιβίωσης. Η μία Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη.»
Αυγ. 1991: Γίνεται πραξικόπημα εναντίον του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ο οποίος συλλαμβάνεται με αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση του Μπόρις Γιέλτσιν. Αργότερα μαθαίνουμε πως το πραξικόπημα έγινε για να πείσει την Δύση πως ο Κομμουνισμός απέτυχε, όταν στην πραγματικότητα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Γκορμπατσόφ το σχεδίασε τρεις εβδομάδες πριν συμβεί. Όλοι οι ηγέτες του πραξικοπήματος πήραν χάρη και απελευθερώθηκαν.
1993: Στο Σικάγο πραγματοποιείται το Συνέδριο των Παγκόσμιων Θρησκειών και εορτάζονται τα εκατοστά γενέθλια από την πραγματοποίηση του πρώτου συνεδρίου. Το συνέδριο επιζητεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σ’ ένα «αρμονικό σύνολο». Θέλει όμως να τις κάνει να επιστρέψουν στο πρωταρχικό τους στοιχείο.
Μαρ. 1995: Αντιπρόσωποι των Η.Ε. συναντιούνται στην Κοπεγχάγη της Δανίας για να συζητήσουν διάφορες μεθόδους για την επιβολή διεθνών φόρων τους λαούς του κόσμου.
Σεπ. 1995: Το περιοδικό «ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ» αποκαλύπτει μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση του Ναυτικού των Η.Π.Α., την περίφημη H.A.A.R.P. Η εγκατάσταση αυτή εκπέμπει ισχυρή ραδιενέργεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης. Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ικανότητας του χειρισμού του «τοπικού καιρού» χρησιμοποιώντας τεχνικές που ανέπτυξε ο Μπέρναρντ Ίστλαντ. Το πρόγραμμα αυτό είναι ενεργό από το 1990.
Οκτ. 1995: Πραγματοποιείται το Συνέδριο που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Γκορμπατσόφ στο Πρεζίντιο του Σαν Φρανσίσκο με τίτλο «Η Κατάσταση του Παγκόσμιου Φόρουμ». Στο συνέδριο αυτό μετέχουν ο Τζωρτζ Μπους, η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Καναδός αποκρυφιστής Μορίς Στρονγκ, ο μεγιστάνας των Μ.Μ.Ε. Τεντ Τέρνερ, ο πρόεδρος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς κι άλλοι. Η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση. Επίσης ο όρος Παγκόσμια Διακυβέρνηση αντικαθιστά τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη, αφού αυτός έχει πλέον αρνητική έννοια.


1995 -- The State of the World Forum took place in the fall of this year, sponsored by the Gorbachev Foundation located at the Presidio in San Francisco. Foundation President Jim Garrison chairs the meeting of who's-whos from around the world including Margaret Thatcher, Maurice Strong, George Bush, Mikhail Gorbachev and others. Conversation centers around the oneness of mankind and the coming global government. However, the term "global governance" is now used in place of "new world order" since the latter has become a political liability, being a lightning rod for opponents of global government.
April 19, 1995 -- Oklahoma City bombing of the Federal Murrah Building.
1996 -- The United Nations 420-page report Our Global Neighborhood is published. It outlines a plan for "global governance," calling for an international Conference on Global Governance in 1998 for the purpose of submitting to the world the necessary treaties and agreements for ratification by the year 2000.
1996 -- State of the World Forum II takes place in the fall in San Francisco.  Many of the sessions are closed to the press.
December 31, 1999 -- Washington Monument sprays colored light into the black night sky, symbolizing the 'impregnation' of the New World Order.
Top of Page

1980 | 1990  | 2000
September 10, 2000 -- The conclusion of a 13-day summit -- August 28 - September 10, 2000 -- which officially gave birth to the New World Order, which was 'conceived' 9 months earlier at the Washington Obelisk in DC.  See cuttingedge.org for details.
September 11, 2001 -- Eleven years to the day after President Bush [Senior] delivers his speech to Congress entitled Toward a New World Order, and 1 year and 1 day after the official birth of the New World Order, "terrorists" attack and destroy the World Trade Center and severely damage the Pentagon.
Interestingly, the date could also have been chosen to celebrate the birth of The Knights Templar, formed by 9 European separatists who forbade new members for 9 years in 1111 AD.
September 12, 2001 -- "There is a chance for the President of the United States to use this disaster to carry out what his father - a phrase his father used I think only once, and it hasn't been used since - and that is a new world order." - Senator Gary Hart, Council on Foreign Relations meeting.
September 13, 2001 -- Deputy Defense Secretary Paul Wolfowitz says the retaliation [re: Sept 11] would be continued until the roots of terrorism are destroyed. "These people try to hide. They won't be able to hide forever ... They think their harbors are safe, but they won't be safe forever ... it's not simply a matter of capturing people and holding them accountable, but removing the sanctuaries, removing the support systems, ending states who sponsor terrorism."
October 11, 2001 -- Tom Brokaw (popular US news anchor) announces the world now has formed into the New World Order.
October 26, 2001 -- President Bush signs legislation into law that gives Federal Government dictatorial powers and severely -- if not fatally -- erodes individual liberties and rights.


  
 
January 29, 2002 -- Bush, in his State of the Union Address, lists Iraq, Iran and North Korea as constituting an 'axis of evil, arming to threaten the peace of the world. By seeking weapons of mass destruction, these regimes pose a grave and growing danger'.
September 12, 2002 -- Bush tells UN that Iraq is a "grave and gathering danger" and that the US "will not allow any terrorist or tyrant to threaten civilization with weapons of mass murder".
February 01, 2003 -- Space shuttle Columbia breaks up on re-entry over Dallas, Texas.
February 2003 -- First reported cases of SARS.  A massive media blitz attempts to create a pandemic, but by May 2003, only 600 people worldwide have died.  Compared to the Influenza Pandemic of 1917-1919 which killed 800,000 Americans and 25 million people worldwide, SARS is hardly a pandemic.
March 17, 2003 -- At 8:15pm, EST, President Bush announces a 48-hour ultimatum to Saddam Hussein to leave the country with his sons, or suffer the invasion.
March 20, 2003 -- US starts invasion of Iraq, exactly 555 days after September 11, 2001.  The start of World War III?
February 14, 2006 -- Bill is introduced in the United States House of Representatives to reinstate compulsory military service.
May 19, 2006 -- Bush considering creating a North American Union.  Will this replace the United States?
For subsequent updates, please refer to a timeline of World War 3.
Next: The Real Cause of World War 1
Previous: Explanation of The New World Order.  Is there a purpose for World War?  What is the New World Order?
If you found this article interesting and want access to other carefully researched and well written articles, you might want to see what others are saying about the ThreeWorldWars newsletter. 2008 Ο ''ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ'' ΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ  Ο ΒΕΛΓΟΣ ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ''OBESERVER'' OTI H ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ NOMISMATIKH ENOPOIHSH  ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ [ΕΥΡΟ] ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ


2009 Η  ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ  ΜΙΛΑΕΙ  ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!!!!
2011 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ!!!!!

                                                                     
2011  Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙ  ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!2011  ΚΟΠΕΓΑΓΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ  Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ   ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ''ΛΕΣΧΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΙΤΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ [ΟΗΕ] ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ  ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

2011   ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ   ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ DIKTYO BLOOMBERG 'ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛ ΚΟΝΤΑ  ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!
2011 Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΕΒΕΛΥΝ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!!                                                                           
2012  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ  ΤΖΟΝ ΜΠΑΙΝΤΕΝ  ΔΗΛΩΝΕΙ  ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!
                                                                

                                                    


3 σχόλια:

 1. https://thepiratebay.sx/torrent/9043030/Olokliri_i_alithia_gia_tin_Masonia_pdf

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 17ο ΑΙΩΝΑ. Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 950 π.Χ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩ:

  https://thepiratebay.sx/torrent/8978054/OLOKLIRI_I_ALITHEIA_GIA_THN_MASONIA_

  ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΑΣΙΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΝΚ!Η ΝΤΠ ΕΚΡΥΒΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΜΕΤΗΝ ΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΠΛΑ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ.. ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΑ-ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ

   Διαγραφή