Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ [1979,Ι.Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ]


        ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1947 Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ Π
ΛΑΙΣΤΗΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΜΠΗ. Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕYΝΟΟΥΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣTOY ΤΣΟΡΤΣΙΛ.ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ ΧΑΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑTΟΡΘΩΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑS ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔ,ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ..
THEODOR  HERZL
           ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΝΤΟΡ ΧΕΡΤΣΛ ΙΔΡΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΣΤΙΣ 22-10-1902 ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ''ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΤΣΑΜΠΕΡΛΑΙΝ'' ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ..''ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ [ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ]ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΤΙΣ ΓΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ 1962 ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ.
XΑRY TΡΟΥMAΝ [ΗΠΑ]
               ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΡΙΦΘΕΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ  ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1964 Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΧΑΡΡΥ ΤΡΟΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑ  ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΙΝ.ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΕΝ ΖΩΗ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
               ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ  ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ.
                Η ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ 8-1-1967 ΣΤΟ ΤΕΛ -ΑΒΙΒ .ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ  Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΑΜΠΑ ,ΕΙΧΕ ΟΛΑΚΑΘΑΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΝΑ  ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΑΒΟΙΣΡΗΛΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ

                  1.ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ!

                    2.ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΣ  ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΑΝΑΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΩΝ.

                     3.ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ .
                      Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ..ΤΟΥΤΟ ΕΦΑΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ  ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ 5-6-1967 ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ. 

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ
            Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΓΙΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΕΛ Η  ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ -ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ  ΚΑΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  ΜΕ ΤΟ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ'' ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΟΥ '' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΟΥΔΑΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ''  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ  ΤΗΣ ''ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ.
              ΟΤΑΝ ΤΟ 1941 ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ  ΓΙΑ ΑΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΓΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΤΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ!!''ΕΞ ΟΝΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ  ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...''   ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ  ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
             Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΞΗΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑΣΕΡ  ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 1961 -1963.
              ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ  ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕ  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ    ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!.ΑΚΟΜΑ Ο ΙΔΟΣ ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΒΑΘΕΙΑ ΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ .
                  ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ  ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΝΑΥΤΗΛΙΑΚΕΣ  Κ.Α.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ   ΤΩΝ ΥΜΕΔΑΠΩΝ Η'ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.ΟΜΟΙΩΣ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΠΟΥ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΑ  ΜΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ.
O ΠΑΤΤΑΚΟΣ ''ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ'' ΑΛΛΑ ΝΟΥΘΕΤΗΘΗΚΕ
                    ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΣΤΑΖΕΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ .Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟ'' ΚΑΙ ΤΟΥ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ   ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ''.
                     ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ''ΜΠΕΝΝΕΝ ΜΠΕΡΙΘ'' ,W.A. WEXTEL ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΥΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ.
                     ΣΤΙΣ 20-4-1967  , Ο  ΝΤΑΓΙΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Τ Α ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ  ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ ..ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ   ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ  ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΣΤΟΛΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ  ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΓΗΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΡΕΙΑΣΘΗ   ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΤΑΓΙΑΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ  ΓΟΥΕΞΤΕΛ ΚΑΙ ΛΟΒΙΓΓΕΡ[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ] ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 23/4/1968


                     
                     

 ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1967  ,ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΑΡΑΞΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΣ  ΤΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ ΗΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ  ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ  ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ Η' ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ!!

Ο Ρ.ΝΙΞΟΝ
Ο ΝΙΞΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ''ΑΣΦΑΛΕΣ'' ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ -ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΓΙΑ  ΤΗΝ ''ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗΣ
                           ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1973  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΞΟΝ ΕΔΗΛΩΣΕΝ  ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΟ  ΤΟ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ   ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ  ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΧΕΓΓΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.
Ο ΡΟΥΦΟΓΑΛΗΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ  ΣΥΖΗΓΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ EΠΟΧΗΣ ΝΤΕΛΛΑ
                   Η ΜΟΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ KGB H KYΠ ΔEN HTO ΠAΡAΡTHMA THS CIA  OPΩS EPISTEYETO ALLA    ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ.ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ  ΑΠΟ ΤΟ 1953-1964  ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΑΤΣΙΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ  ,ΑΡΧΗΓΟΣ  ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
                      

                   Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
   

                     
                     Η ΕΚΤΕΛΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΣΤΙΚΟΥ   ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΦΑΣΕΙΣ.
                       Η ΠΡΩΤΗ  ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΝΟΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΙΝ ΩΣ ΛΥΣΗΝ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΕΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1964. ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ .
Ο  ΜΑΚΑΡΙΟΣ
                          ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΡΩΣΗ  ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ  .ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΙΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1972  ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ  ΕΟΚΑ Β'  
                              ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΑΛΑΛΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟ ΕΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ Α[ΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ  ΟΠΟΥ ΠΡΟΔΡΟΣ ΤΗΝΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΡΙΣΘΗ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ν.ΣΑΜΨΩΝ  ΤΗΝ 15-7-1974.ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ   Η ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ  ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ATILLAS 1 ,ATTILAS2  ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΕΣΤΡΕΦΟΝΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΑ  ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ   ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

                                 Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΕΡΤΖΛ ΑΠΟ ΤΟ 1902 ,ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ  ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΤΖΕΡ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΗ.
                                 1,ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ  ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
                                  2.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
                                  3ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ  ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΧΘΕΙ 
                                   4ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΕΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ  ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑΝ ΓΗΝ.[ΠΑΝΕΥΡΩΠΗ 9-51975 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗς ΑΠΟ ΤΟ NEWSWEEK]

                                           ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ  Η ΚΡΗΤΗ

NEOS STOXOS EΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ  ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΟΡΑ  ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ. 
                    ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.
                      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ  ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚRHTH. ΠΗΓΗ
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ [1979,Ι.Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ]                 ΒΙΝΤΕΟ 2


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου