Σάββατο, 7 Απριλίου 2012

ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤIΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

             Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΚΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.   ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ''ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ'' ΕΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ.
ΕΤΣΙ.Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ  ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑΝ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ. ΤΟΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗς ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1917 ,ΕΝΩ Ο ΤΣΑΡΟς ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΠΡΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟΝ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΛΥΟΦ,Ο ΟΠΟΙΟς ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ..ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΥΩΦ ΥΠΕΡΑΚΟΝΤΙΣΘΗ  ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ  ΤΟΥ ΚΕΡΕΝΣΚΙ.
Ο ΚΕΡΕΝΣΚΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ,ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ  ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
''παρβους'' ο συνδετικος κρικος διεθνων κεφαλαιοκρατων με λενιν
     ΣΤΗΝ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ  ΧΩΡΕΣ  Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΥΡΡΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ..

                                                                              ΟΙ ''ΓΕΡΜΑΝΟΙ'' ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ   


      ΤΟ 1917 ΟΙ  ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΡΩΣΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Μ.ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΩΣ.ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ 1917 ΟΙ ''ΙΣΧΥΡΕς ΔΥΝΑΜΕΙς'' ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΙΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ.ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ  ΜΕΣΩ ΤΗς ΠΟΛΕΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ '' ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ'' ..ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΛΕΝΙΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΑΝΩΤΑΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΑΞ  ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ   ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΛ.ΧΕΛΦΑΝΤ 'ΠΑΡΒΟΥΣ'[ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΜΙΚΡΟΣ''.
 ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΕΝΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ[ΒΙΝΤΕΟ]


                                                                              

                                                                    
 Ο ''ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ''ΤΡΟΤΣΚΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!!

   Ο ΤΡΟΤΣΚΥ  ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ  27-3-1917 ΜΑΖΙ ΜΕ 275 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ..ΟΤΑΝ  ΕΦΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΞ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ  ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΕΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΝΤΙΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ!!ΤΟΤΕ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΕΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ 'ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΤΣΚΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ'' ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..
Λενιν ταξιδεψε στην ρωσια με εκατομμυρια δολλαρια σε χρυσο ,''επενδυτικα'' κεφαλαια των καπιταλιστων χορηγων του..
    ΕΤΣΙ Ο ΤΡΟΤΣΚΥ  ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ,ΔΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ,ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΘΗΡΟΔΙΑΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ,ΟΧΙ ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΙς ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ  ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΥς  ΚΑΚΟΥΡΓΟΥς  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ''ΟΛΕΣ ΤΙς ΕΞΟΥΣΙΕς ΣΤΟΥς ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥς''.ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕς ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΑΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΡΩΣΙΑ,ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΕς ΠΟΛΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.
      ΔΥΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΕΛΦΑΝΤ!!Ο ΜΑΞ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΩΛ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΟΥ  ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ [FEDERAL RESERVE]O ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΜΑΞ, ΦΕΛΙΞ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΣΙΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ''ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΠ ΚΑΙ ΣΙΑ''.Ο ΣΙΦ ΕΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΤΣΚΥ.Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΦ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 20000000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ..
ΤΡΟΤΣΚΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΩΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΚΗ  ΜΟΝΑΡΧΙΑ!!!


           Ο ΛΕΥΚΟΡΩΣΟΣ  ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΡΣΕΝ ΝΤΕ ΓΚΟΥΛΕΒΙΤΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ.... ''ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ,ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ  ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ...ΑΙΤΙΑ'' ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ....''ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ''ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ' ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΖΙΚΟΜΠ ΣΙΦ ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ..
  
ΤΖΕΚΟΜΠ ΣΙΦ ,ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
Ο ΣΙΦ ΔΙΕΘΕΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΕΝΣΚΙ .. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΟΥΛΕΒΙΤΣ ....Ο κ. ΜΠΑΧΜΕΤΙΕΦ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΡΩΣΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ, ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 600.000000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΞΥ 1918-1922 ΣΤΗΝ  ''ΚΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΜΠ ΚΑΙ ΣΙΑ'' ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΙΦ..
     Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ  ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ...ΕΤΣΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ..ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙΝ ΕΧΕΙΡΙΖΕΤΟ  ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΦ-ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΟΡΓΚΑΝ [ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ] ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΗΤΑΝ  Ο ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ  ΑΓΓΛΟΣ ΛΟΡΔΟΣ ΑΛΦΡΕΝΤ ΜΙΛΝΕΡ,ΟΡΓΑΝΩΝΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ ''ΟΜΑΣ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ''ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
       Ο ΝΤΕ ΓΚΟΛΟΥΛΕΒΙΤΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΣΧΕΔΙΑΣΘΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣΤΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΡ ΓΚ.ΜΠΑΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΜΙΛΝΕΡ.Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς ΔΙΑΘΕΣΕ 21000000  ΔΟΛΛΑΡΙΑ  ΠΡΟς ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΕΔΩ Ο ΤΙ Ο ΛΟΡΔΟς ΜΙΛΝΕΡ  ΠΩΛ, ΦΕΛΙΞ ΚΑΙ ΜΑΧ ΒΑΡΜΠΟΥΓΚΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΟΙΧΕς ΧΩΡΕΣ ''ΤΟΥΣ'' ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟς ΤΟ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
          ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩς ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ  ΤΗς ΚΕΝΤΙΚΗς ΤΡΑΠΕΖΑς  ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ,ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΙΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗς ΠΡΟΩΘΗΣΕΩς ΤΟΥ Α'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗς  ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ  ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ .ΟΙ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΛΙΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...
              ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ????ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩς ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ?Η' ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΤΟΥ 1920,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΖΗΣΙΝ? ΧΡΗΜΑΤΑ?ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΤΕ  ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥς,ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΑΝ ΠΛΗΡΩς ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΛΓΧΞΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΟΥΣ ΧΩΡΑΣ.
MAX WARBURG
JOSEF VISARIONOVICH  UCHASVILI 'STALIN'
ΑΡΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΩΤΕΡΟΙ.ΕΙΝΑΙ  Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ,ΜΕΧΡΙΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ[ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ]ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΕΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥς  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΩΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ..Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ[ΜΟΝΑΡΧΙΑ] ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ  ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗς  ΝΑ ΣΠΑΣΗ..Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΘΗ. 

Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.Η ΡΩΣΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΤΣΑΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥς ΠΕΙΡΑΜΑ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ  ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΝ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΘΑ   ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ  ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥ ΕΠΙ  ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ,ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΜΟΣΧΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.ΥΟΡΚΗ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΓΟ ΠΑΡΙΣΙ.ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ  ΠΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΑΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΙ ΣΙΔΗΡΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ  ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΗΣ...Η ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η SMERSH,Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΝΟΡΚΩΣ  ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ  ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΙΑΝ ΦΛΕΜΙΓΚ ΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΖΑΙΗΜΣ ΜΠΟΝΤ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ,Ο ΦΛΕΜΙΓΚ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ,ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΤΗς ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΜΑΩΣΙΑ.
       Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1888.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΜΕ ΤΟΥ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΗΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΒΟΗΘΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ''ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΝ'' ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ.ΕΝΩ  Ο ΠΡΟΔΡΟς ΧΟΥΒΕΡ ΕΜΑΖΕΥΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩς, ΡΩΣΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΟΣ. ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΙΒΗ ΛΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΛΩς ΠΕΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΕΣ,ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ..
           ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗς ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΩΝ CHASE MANHATΤAN.Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ 1944 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ  ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.  ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ 2/3ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΤΗΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ Η' ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.Ο ΣΑΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΣΔΣ. ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΡ ΚΑΙ ΗΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ..

  Ο ΧΡΟΥΤΣΟΦ ''ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ''

ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1964  ,Ο ΝΤ.ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΙΖ ΜΑΝΧΑΤΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΔΣ,ΕΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΒ.ΡΩΣΙΑΝ.ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ,Ο ΝΙΚΗΤΑ ΚΡΟΥΤΣΟΦ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ  ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΙΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΛΥΘΗ.ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ-ΕΝΩ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ !!...ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΙΣΩΣ...
 ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΟΥ
         ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ,ΘΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΤΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ!ΕΝΩ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ο ΝΕΛΣΟΝ  ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.ΑΠΟ ΤΟ 1918 Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΤΟΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΔΕΠΑΡΤΜΕΝΤ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ
              ΣΤΙΣ  ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΚΗΣΕ  ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ  ΓΙΑ ΤΟ Β 'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΟΠΩΣ  Ο ΛΟΡΔΟΣ ΚΟΡΖΩΝ ΕΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΤΕ ..''ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ!!''1964 ΜΟΣΧΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΟΚΕΦΕΛΕΡ-ΧΡΟΥΤΣΟΦ
               ΤΟ 1933  Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ  ΩΘΗΣΕ ΤΟΝ Φ.ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ  ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΙΖΗΣΙΝ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕ ,ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΔΑΝΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΘΕΣΤΩς ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ  .ΕΤΣΙ ΕΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΩς  ΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β' ΠΠΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ.ΤΟ 1941 Η ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΣΠΕΥΣΕΝ ΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ''ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ'' ΣΤΑΛΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΥΟΝ ΧΙΤΛΕΡ .ΤΟ 1943  Η ΙΔΑ ΚΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗς ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΠΕΛΕΚΗΜΑ ΤΗς ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΑΤΑ ΤΟ Β'ΠΠ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ''.!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΙΑΛΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΣΔΑΜ ΤΟ 1945 ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ''. Ο ΟΟΥΕΝ ΛΑΤΙΜΟΡ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΙ....'ΤΟ ΡΠΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩς ΝΑΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ[ΚΙΝΑ] ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΠΤΩΞΕΙ ΟΙ ΗΠΑ''ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ.Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΡΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ. Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΩΝ ΜΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ 

ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ''[1979 ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ εκδοσεις γρηγορη]


  ενα εκπληκτικο ντοκυμαντερ  απο αρχεια των μυστικων υπηρεσιων ρωσιας κα γερμανιας που αποκαλυπτει τη συνδεση  των κορυφαιων μπολσεβικων με το διεθνες κεφαλαιο !!!


                                                                                       ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ  ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΙΤΣΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου