Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!ΟΙ 'ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΙ' ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ  ΤΗΣ ΕΕ.ΠΟΣΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ 3000 ΑΝΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ VICENTZA THΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
Brigadier-General Gerard DEANAZ
ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ 'EUROGENFORCE' STO SEN ΑΣΤΙΕΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
       ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΟΜΠΡΕΛΑ' ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ  ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ 'ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ' ΑΠΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ. ΠΑΛΙ  Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ[EUROGENFORCE] ANALAMBANEI ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ 'ΕΘΝΙΚΕΣ' ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ 'ΕΠΑΡΧΙΕΣ'  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ .ΔΙΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ..ΗΘΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ 'ΞΕΝΟ' ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΕΤΑΙ

EUROGENFORCE
http://www.youtube.com/watch?v=1C5OKfGwXj8&feature=results_video&playnext=1&list=PLA8F9E331D04431C2

   

 
      Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμών και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ - Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία - με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα την Ιταλία. 

Με αφορμή την οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές, η Ευρωπαική χωροφυλακή, η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη ξεσηκωμών και αναταραχών στην Ευρώπη,θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει για την Ελλάδα όπου θα έχει και την πρώτη της μεγάλη επέμβαση ενάντια σε λαό ενός Ευρωπαϊκού κράτους, συμφώνα με δημοσίευση γερμανικής εφημερίδας.

Η Ελλάδα βράζει. Από μέρα σε μέρα οι διαμαρτυρίες των πολιτών γίνονται και πιο βίαιες.

Την στιγμή που οι Γερμανοί προτείνουν στους Έλληνες να ξυπνάνε πιο νωρίς και να εργάζονται περισσότερα, στους Ελληνικούς δρόμους συσσωρεύεται ο θυμός.

Στις Βρυξέλλες λαμβάνονται μέτρα και γίνονται προετοιμασίες για την πρώτη επέμβαση της μυστικής ομάδας για την πάταξη ξεσηκωμών.

Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.

(Στην Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής οι περισσότερες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο μέλλον, ωστόσο, η Γερμανία δεν έχει λάβει μέρος ,καθώς στο καταστατικό τους δεν επιτρέπει την τη χρήση των στρατιωτικών δυνάμεων για τις αστυνομικές υπηρεσίες.) ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ 'ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ'http://www.eurogendfor.eu/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου