Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

ΧΙΤΛΕΡ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!!


      ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ [1979] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Ι.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΕΚΗΡΡΥΤΕ  ''' ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΑ..ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ''

      ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ,Ο ΓΑΛΛΟΣ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΣ Α.ΖΙΝΤ ΕΙΠΕ ''ΣΥΜΠΕΡΙΦΡΕΤΑΙ   ΣΑΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ .ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΤΟΥ.....ΕΝΩΡΙΣ  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ,ΕΝΩ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ!!!
       Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ Α.ΤΟΥΝΜΠΗ,ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΛΙΤΟΚΡΑΤΩΝ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΕΡ ΚΟΛΕΤΖ  ΔΙΕΚΥΡΗΤΕ ΤΟ 1934 ΟΤΙ ''ΑΥΤΟΣ Ο ΥΓΕΤΗΣ  ΠΡΟΩΡΙΖΕΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΤΑΞΥ  ΧΟΤΣΠΕΡ   ΚΑΙ ΑΝΚΛ ΤΟΜΠΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ
          Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ  ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΔΙΟΣ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΜΙΖΕΣ...''ΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΚΥΡΡΗΤΑΝ ΤΟΝ ''ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ''ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΕΩΣ''ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΛΥΘΩΡΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ Α ΠΠ ΞΕΠΑΣΤΡΕΒΩΝΤΑΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!

            Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΕΚΗΡΡΥΤΕ  ''' ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΑ..ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ  ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ'' Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΕΛΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΧΕΓΚΕΛ.ΟΜΟΙΩΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΣΜΑΡΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ,ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ''

              ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1920 ,Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΝΑΖΙ ΙΩΣΗΦ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΝ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΗΓΕΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ,ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ..ΠΟΛΕΜΑΜΕ  Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΘΡΟΙ.'' 
               Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΙΕΚΥΡΗΞΕ ''.....ΠΑΝΤΟΤΕ  ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΗΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ  ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΜΕΣΩΣ'' ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΦΕ ΑΠΕΞΩ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΕΣΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1941 ....'ΒΑΣΙΚΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ  Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ''.
                 Ο ΧΙΤΛΕΡ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ  ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΟΜΩΤΩΝ ΚΑΛΩΣ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ  ''ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΝ''.ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ,ΕΥΓΑΙΝΕΙΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΓΑΙΩΝΝΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ,ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΝΑ  ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΕΦΕΣΤΟ.ΤΟ 1932 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ
 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗ ΥΠΟ ΤΟΝ Φ.ΤΥΣΕΝ [ΗΓΕΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΡΑΨΕ....''ΕΠΛΗΡΩΣΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ''] ΣΕ 600 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΤΟΥ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ.ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΤΥΣΣΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ. ΟΠΩΣ ΕΔΗΛΩΣΕΝ Ο Α.ΚΡΟΥΠ ΤΟ 1946...''ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΕΒΑΛΑΜΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΗΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ ΜΑΣ''.
http://www.reformation.org/wall-st-hitler.html
            Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  Α.ΣΑΤΤΟΝ[ANTONY SUTTON ''H ΓΟΥΛ ΣΤΡΙΤ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ] ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΘΗ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΣΕΙΖ ΜΑΝΧΑΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ GENERAL ELECTRIC ,STANDART OIL, THN ITT, TON HENRY FORND ,IG FARBEN [IG FARBEN κ.α.  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ . ΕΝΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΝΤΟΝΤ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΙΒΥ ΛΗ[Ο ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΑΤΗΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ] ΕΠΑΡΟΥΣΘΙΑΣΘΗ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...
FritzThyssen  GERMANOS ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
                ΟΤΑΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΘΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ,ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ  ΤΟ MEIN KAMPF.ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΒΙΣΜΑΡΚ ΚΑΙ Ο ΒΙΛΧΕΛΜ ΙΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΣ ΒΑΙΜΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.....ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΙΑΣ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ  ,ΤΟΥ ΡΑΙΧ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ .ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΡΑΙΧ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
TSEIZ MANXATAN MIA APO TIS EPENDYTRIES TRAPEZES TOΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ''ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ'' ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΤΟΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ  ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΕΠ ΑΥΤΩΝ. ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΓΟΝΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑΣ ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝΠΟΛΙΤΩΝ.ΤΑ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΕΔΙΚΑΖΟΝΤΟ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ.ΟΙΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΤΑΘΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ''ΚΑΚΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ'',Η' ΠΟΥ ΕΒΡΕΧΑΝ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥΣ Η' ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΗΓΕΙΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ''ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΕΚΠΑΔΕΥΘΟΥΝ''.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΑΝ ΑΠΟ 3-17 ΕΤΩΝ  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1944 ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
           ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ...ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΔΥΝΑΜΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΝΤΣΕΡΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ  . .ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣΤΥΠΟΠΟΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ.
                ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΡΕΡ ...''ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1939 ΥΠΕΛΟΓΙΣΘΗ ΟΤΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΕ  ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ 15-35 % ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΡΓΑΤΩΝ''[ΤΟ  ΟΠΟΙΟ  ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ].
                ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΝ ΚΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΡ [ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΟΣΟΦΙΑ]
ΜΙΛΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ
                ΕΠΗΡΕ  ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 163 ΧΡΟΝΙΑ-ΑΠΟ ΤΟ 1789 ΕΩΣ ΤΟ 1952- ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 34 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΠΗΔΗΣΕ ΣΤΑ 300 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!! .ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ Ο  ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ  ΜΙΛΤΟΝ ΦΡΙΝΤΜΑΝ[ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ]....ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΑΤΩΜΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ[ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ]ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ  ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ  ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ  , ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ''. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΗΤΑΝ' ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΩΦΕΛΗ '' Η' ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ''ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ''. 
                          Η Κ. ΤΟΥΑΙΤ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ  ΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ[ΕΓΚΡΙΣΕΩΝ] ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ,ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ .ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΩΣ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΩΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΛ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΕΤΟΙΑΕΞΑΡΤΗΣΙΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΣΕ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΕΙ  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΑΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΦΑΜΙΛΛΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!! ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ  ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ [ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ]  ''INSIDERS'' ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗ[ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΔΙΚΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ.. 

 

ΠΗΓΗ

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΣ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ

 

 

 

                   

1 σχόλιο: