Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ!!ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!!

     . Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ?..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΙΤΟΚΡΑΤΕΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ...ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ..ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ  ΕΛΙΤΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ  ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΟΙ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΤΑ SPREADS  TA DANEIA OI TOKOI  TA EPITOKIA  KYBERNANE TOYS ΛΑΟΥΣ ..!!ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΟ[ΟΠΟΥ 'ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ' ΒΑΛΤΕ ΕΛΛΑΔΑ']


 1.  ' προσχώρησαμε στην ΕΕ (ΕΟΚ) το 1981. Μετά από 30 χρόνια τωρα γνωριζουμε γιατι πρεπει να βγουμε απο αυτη..

2.εγιναν εξι συνταγματικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης


[ για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ πολιτικου γραφειου τριών επιπέδων  με δικτατορικη μορφη]

3.Η ΕΕ έχει τη νομοθεσία ενός αστυνομικού κράτους - η οποία ολοένα και περισσότερο εφαρμοζεται  με δικτατορικη  επιβολη  ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ  ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ

4.120.000 κανονισμόι[ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ] της ΕΕ που θα μας φέρουν  ενα σοβιετικο  στυλ οικονομίας  που θα μας οδηγησει στην εξαθλίωση.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΗ ΕΝΕΡΓΙΑ  ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ  ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ [ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ  ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ]

5.διορισμενοι δικτάτορες[προεδρος και γεν.γραμ.] της ΕΕ που θα ελέγχουν τα πυρηνικά όπλα των πρώην εθνών της Βρετανίας και της Γαλλίας. και οσες χωρες διαθετουν πυρινικα 

6.οι έξι παρανομες συνθηκες της ΕΕ θα υποχρεωσουν ολα τα κρατη μελη  να παραδώσουν όλες τις ένοπλες δυνάμεις  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. !!!!

7.οι ενόπλες δυνάμεις και η αστυνομία, μας έχουν πει ότι θα ορκιστούν ένα νέο όρκο στην ΕΕ, και οσοι δεν ορκισθουν θα απολυθούν.[ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΑΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥ]

8. οι 120.000 κανονισμόι[ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ] της ΕΕ θα ελέγχουν αυστηρά προσωπικα την ζωή  μας- περισσότερο από κάθε έθνος στην ιστορία. 

9. Οι κανονισμοί της ΕΕ  κόστισαν στους ευρωπαιους £ 100 000 000 000 ετησίως. (Βελτίωση της νομοθεσίας της Επιτροπής ετήσια έκθεση 2005) 

10. Όταν εφαρμοστούν, οι παράνομοι κανονισμοί θα καταστραφει το μεγαλύτερο μέρος των 2,5 
εκατομμυρίων μικρών και μεσαιων επιχειρήσεων μας. 

11. Έως και 2,5 εκατομμύρια θα είναι άνεργοι [μονο στην ΕΛΛΑΔΑ]μετά από κανονισμούς της ΕΕ  για τις μικρές επιχειρήσεις.

12.Οι 120.000 κανονισμοί και εφαρμογη τους  θα επιβαλλουν συνεχεις και διαρκεις συλληψεις (SOCPA 2005).ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

13. Σήμερα υπάρχουν ΠΕΡΙΠΟΥ 3000 "Εγκλήματα κατά του κράτους της ΕΕ»  συμφωνα με το τελευταιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ  αναθεωρημενο  συνταγμα 

14. Το ανεξάρτητο κράτος της Βρετανίας καταργήθηκε τελικά από τη Συνθήκη της Λισαβόνας απο την 1 Ιανουαρίου 2009.
15. 16 Μπίλντερμπεργκερ ελέγχουν τα βρεταννικα κομματα: Ken Clarke, Maude, Cameron, Millibands, ο κ. Mandelson, Clegg
16. Οδική Τιμολόγηση της ΕΕ [διοδια] η οποια θα εξοφλειται μεσω της νεας ηλεκτρονικης ταυτοτητας   θα  ενημερώνει για την ακριβή θέση μας  στην χωρα !.
17. Τεράστιοι φόροι απο προστίμα που θα επιβαλλονται για την τηρηση των κανονων περι πρασινης πολιτικης  θα οδηγησουν,στην αποθάρρυνση της κυκλοφοριακής συμφόρησης .
18. Η ΕΕ με τον νεο αυτοδιοικητικο χαρτη που επιβαλλει στην βρεταννια[αναλογο με τον καλικρατη]  καταργει τις 48 κομητείες μας προς όφελος των  9 περιφερειών της  .
19. Οι 9 περιφέρειες  θα δεινουν λογο απευθείας στις Βρυξέλλες, παρακαμπτωντας ουσιαστικα το Γουέστμινστερ, το οποίο θα είναι μακαρίτης.
20. Η ΕΕ  με το σχέδιο περιφερειοποιησης θα καταργήσει 19.579 δημοτικους  συμβούλους μας.
23.Το  Βρετανικό κοινό δίκαιο, κυρίως αντικαθίσταται από Corpus Juris της ΕΕ μέχρι το 1992. Κυβέρνηση είναι πλέον υπεράνω του νόμου.
21. Η αστυνομία πυροβόλησε 30 αθώους ανθρώπους νεκρούς από το 1992 και δεν έχουν διωχθεί οι ενοχοι επιτυχώς.
22. 1.100 θανάτους κρατουμένων από την αστυνομία από το 1992 και δεν εντοπιστηκαν οι ενοχοι
24. Αστυνομία Shoot to Kill πολιτική ισχύει σήμερα? Παράνομες σύμφωνα με το βρετανικό κοινό δίκαιο, εντάξει στο πλαίσιο των κοινοτικών Corpus Juris ».
25. H ιδεα της ευρωπαικης ενωσης απεκαλυφθει για πρωτη φορα στη Γερμανία στις 22 Ιουνίου  1940 σε μια ομιλία του Hermann Γκέρινγκ.
26.  η  διάσκεψη που εγινε στο βερολινο το 1942 εν μεσω πολεμου με την συμμετοχη 13 εθνων[συμμετειχαν εκπροσωποι απο κατοχικες κυβερνησεις]  και στην οποια προηδρευσε ο ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ηταν  ουσιαστικα η πρωτη αποπειρα για την δημιουργια της ευρωπαικης ενωσης  με κοινο νομισμα
27. Μετά την πτώση της Γερμανίας, οι' Γερμανοί' ΕΞ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ  το πρωτυπο της ΕΕ από ναζιστική σε μια κομμουνιστική βάση το 1946.
28. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ  ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ[
29. Edward Heath, Geoffrey Rippon, Roy Jenkins που προσλαμβάνονται από το DVD το 1958 ως σαμποτέρ.
30.το προγραμμα πληροφορησης και ελεγχου των μμε της εε διοχετευει χρηματοδοτησεις για να θεσει υπο την κηδεμονια της ολες τις  βρετανικες εφημερίδες .
31. ΕΕ έχει σαμποτάρει Βρετανία με τεχνικές της Γερμανικής Σχολή της Φρανκφούρτης από το 1950.
33. κύρια ανατρεπτική της ΕΕ οργανώσεις στη Βρετανία είναι ανώτεροι Τεκτονισμού και του κοινού σκοπού
34. Κοινή θέση της ΕΕ Σκοπός (ΠΣ) έχει εκπαιδεύσει 40.000 τοπικούς ηγέτες για "τη θέση δημοκρατική εποχή"
35. CP ελέγχει το NHS, και είναι αυτό καταστρέφει με Φρανκφούρτης τεχνικές ανατροπής (π.χ. συνεχής αλλαγή).
36. TO κρατικο καναλι ΒΒC εχει προσλαβει 400 ατομα προσωπικο με σκοπο να ελεγχουν και να λογοκρινουν τις ειδησεις που αφορουν την ευρωπαικη ενωση και οτι  σχετικο ειναι αντιθετο στους νομους της και τις ιδεολογιες της .
37. Η ΕΕ 'ΕΠΙΒΑΛΕΙ' προσωπικό σε εκατοντάδες τοπικές εφημεριδες  να λογοκρινει αντι-ΕΕ  περιεχομενου ειδήσεις
38. ΕXEI  Κοινο σκοπο να μεταθεσει την ασκηση εξουσιας σε 'συμβουλους' που δεν εχουν εκλεγει απο το ευρωπαικο εκλογικο σωμα  ...
39. Κοινό σκοπό έχει χτίσει τα τρένα ζωμό της ΕΕ στο εσωτερικό των τοπικών και εθνικών κυβερνήσεων.
40 CP και Μασωνία αρασέ 4.500 παιδιά το χρόνο από καλούς γονείς για την αναγκαστική υιοθέτηση.
41. CP έχει κατασκευάσει περισσότερα από 8.500 Βρετανίας ΜΚΟ[ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ μας κοστίζει £ 167 000 000 000 ετησίως (Cabinet Office 2007 σύκα)
42. ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ 'ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ'[ΜΚΟ]ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ...ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ 150000 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
43. Όλοι οι δικαστές μας είναι τώρα Ελευθεροτέκτονες, αυτός είναι ο λόγος που η βρετανική δικαιοσύνη και τα δικαστήριά μας είναι εντελώς διεφθαρμένοι.
44. Η ΕΕ είναι διεφθαρμένη και δεν μπορεί να αντιπροσωπεύουν το 95% των δαπανών του (ναι, ενενήντα πέντε έχασε%)
45. Η ΕΕ έχει πάνω από 200.000 υπεράκτιων τραπεζικών λογαριασμών  για τους οποίο πληρώνει μίζες.  στις τραπεζες του εξωτερικου
46. Χάνουμε τώρα £ 45000000000 μια διαπραγμάτευση χρόνο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έξω, είχαμε μια ακόμα ισοζύγιο πληρωμών.
47. τοΣύνταγμα της ΕΕ είναι παρόμοιο με το σοβιετικό. Και Επίτροποι παρόμοιοι με τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου του σοβιετικού.
48. Το κοινοβούλιο της ΕΕ είναι μια απάτη που δεν εχει καμμια ουσιαστικη δύναμη - ακριβώς όπως το παλιό σοβιετικό κοινοβούλιο.
49. Η ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος ελεγχεται από την ΕΕ και ΤΗΝ Μπίλντερμπεργκ από το 1960.
50. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝκαι ΤΩΝ ΦΙΛΕΥΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΚΩΝ  ελέγχονται ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 χρόνια - γι 'αυτό η ψήφος σας δεν μετράει.
51. Η συνθήκη του Άμστερνταμ 1997, προεβλεπε τον έλεγχο της εισερχομενης  μετανάστευσης , τώρα Η ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ τρέχει στα 2,6 εκατ. ετησίως. !!!
52. υποδομές μας δεν μπορoυν να αντιμετωπίσουν τα 10 εκατομμύρια των μεταναστών, η ΕΕ έχειεγκαταλειψει το προβλημα από το 1997.
53. 380.000 υψηλής εξειδίκευσης Βρετανοί μεταναστεύουν κάθε χρόνο για να ξεφύγουν από την ΕΕ και τον συνωστισμό της.
54. Η ΕΕ και η Μπίλντερμπεργκ  έχουν ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ 50.000 άτομα υπέρ της ΕΕ, [Freemasons και CP] επάνω σε όλες τις θέσεις της εξουσίας πάνω από 40 χρόνια.  ΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  βρετανική κυβέρνηση ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ .....


 Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΓΙΑ ΑΥΤΟ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΡΑΖΟΜΕΝΑ...ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ  ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ROBERTBRUCE1972@HOTMAIL.COM 


ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ'1. The European Union’s six constitutional treaties build a three tier politburo dictatorship.
2. The EU has the laws of a police state - which are being increasingly enforced.
3. The EU's 120,000 regulations will bring us a soviet style command economy and abject poverty.
4. Unelected EU dictators will control the nuclear weapons of former nations of Britain and France.
5. The EU's illegal six treaties will compel us to hand over all our armed forces to the EU.
6. Our armed forces and police have been told they will swear a new oath to the EU, or be fired.
7. The EU’s 120,000 regulations will rigidly control our personal lives - more than any nation in history.
8. EU regulations now cost us £100 billion a year. (Better Regulation Commission annual report 2005)
9. When enforced, those illegal regulations will destroy most of our 4.5 million small businesses.
10. Up to 13.5 million will be unemployed after EU regulations close small businesses.
11. The 120,000 regulations will make us subject to continual arrest (SOCPA 2005).
12. There are now 3,095 "Crimes against the EU state" on the British statute book.
13. The EU’s Constitutional treaties replaced the British Constitution on 1st January 2009.
14. The independent nation of Britain was finally abolished by the Lisbon Treaty on 1st Jan 2009.
15. 16 EU Bilderbergers control our parties: Ken Clarke, Maude, Cameron, Millibands, Mandelson, Clegg
16. The EU's Road Pricing and then ID chips will keep the state informed of our exact position.
17. Huge taxes/fines by the EU's Road Pricing, Congestion Charging and global warming policies.
18. The EU Regionalisation Plan will abolish Englfand and our 48 counties in favour of 9 EU regions.
19. The 9 EU regions will report direct to Brussels, not to Westminster, which will be defunct.
20. The EU Regionalisation Plan will abolish our 19,579 councillors.
23. British common law mainly replaced by EU corpus Juris by 1992. Government is now above the law.
21. Police have shot 30 innocent people dead since 1992 and have not been successfully prosecuted.
22. 1,100 deaths in police custody since 1992 and no successful prosecutions.
24. Police Shoot to Kill policy now in force; illegal under British common law, OK under EU corpus juris.
25. EU conceived in Germany from 22nd June 1940 as the EEC - speech by Hermann Goering.
26. First EEC conference Berlin University 1942, 13 nation summit Berlin 1943 run by von Ribbentrop
27. After fall of Germany, the Germans switched the EU from a Nazi to a communist basis in 1946.
28. Hitler's Deutsche Verteiderungs Dienst Intelligence Department (DVD) still controls EU development.
29. Edward Heath, Geoffrey Rippon, Roy Jenkins recruited by the DVD in 1958 as saboteurs.
30. DVD has arranged finance to put pro-EU ownerships into British newspaper groups.
31. EU has been sabotaging Britain with German Frankfurt School techniques since the 1950's.
33. The EU's main subversive organisations in Britain are senior Freemasonry and Common Purpose
34. The EU's Common Purpose (CP) has trained 40,000 local leaders for "the post democratic era"
35. CP controls the NHS, and is wrecking it with Frankfurt subversion techniques (eg continual change).
36. Common Purpose has 400 staff inside the BBC censoring out anti-EU news and and current affairs.
37. Common Purpose has staff in hundreds of local newspapers censoring out anti-EU news
38. Common Purpose is transferring power from councillors to the unelected council executives.
39. Common Purpose has built the EU gravy trains inside local and national government.
40 CP and Freemasonry snatch 4,500 children a year from good parents for forced adoption.
41. CP has built most of Britain's 8,500 quangos costing us £167 billion pa (Cabinet Office 2007 figs)
42. These quangos bribe compliant, pro EU local officials and businessmen with £150,000+ salaries.
43. All our judges are now Freemasons, which is why British justice and our courts are utterly corrupt.
44. The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
45. The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays bribes.
46. We now lose £45 billion a year trading with the EU. Outside, we had an even balance of payments.
47. EU Constitution is similar to the Soviet. And EU Commissioners similar to Soviet Politburo members.
48. The EU parliament is a sham with no power - just like the old Soviet parliament.
49. The leadership of the Conservative Party has been controlled by EU Bilderbergers since the 1960's.
50. The Labour and Lib Dem leaderships EU controlled for 20 years - that's why your vote doesn't count.
51. The Amsterdam Treaty 1997 gave the EU control of our immigration, now running at 2.6 million pa.
52. Our infrastructure can't cope with the 10 million immigrants the EU has let in since 1997.
53. 380,000 highly qualified British emigrate annually to escape from the EU and its overcrowding.
54. The EU and their Bilderbergers have moved 50,000 pro-EU people, freemasons and CP up into all positions of power over 40 years. You don’t progress in British government unless you are pro-EU.'

2 σχόλια: