Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΦΤΩΧΙΝΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 'ΔΟΤΟ' ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ [ΑΙΟΛΙΚΗ-ΗΛΙΑΚΗ] Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ  ΦΙΛΟΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ  Η 'ΛΑΘΡΟ'-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ  ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ  ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΧΡΕΩΝ  ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ  ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!! ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ  ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΦΑΛΑΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ  ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ 'ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΔΕΚΟ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ [ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ] !!ΔΑΝΕΙΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΟΧΟ ..' Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!
     ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΕΝΤΕΣ  ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ   ΝΑ ΕΞΟΡΥΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ??? ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΤΕ  ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΣΙΜΟΣ  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ 'ΣΟΣΙΑΛΗ-ΣΤΑΡΑΔΕΣ'!!
   ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 'ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ' ΚΑΙ 'ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ' ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗΝ  ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΩΣ.... 'ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ' ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΑΠΛΕΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!!
   ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΦΤΩΧΙΝΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ..Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ  ΠΟΡΩΝ!!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΕΡΑ ΘΑΛΛΑΣΑ ΚΑΙ ΓΗ!!ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΑΓΙΟΣΤΕΦΑΝΑ ,ΟΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ!! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ 'ΣΥΝΕΝΟΧΗ'..ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ?
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου