Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟYΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟΤΑΤΗ''!!


Αντωνόπουλος Ιωάννης Ε.
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 

    


ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΚΔΟΣΕ ΤΟ 1979 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ'' ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  !!! ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ[2003] ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ

     ΣΕΛΙΔΑ 594 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4,ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ'' 

''....ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ  ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Η Η ΚΑΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ 6-18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΓΗΔΕΥΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Η ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚΙΝΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ΖΟΦΕΡΗ ΟΛΙΣΘΑΙΝΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
....ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟΤΑΤΗ''!!


Παγκόσμιος συνωμοσία Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου