Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε.ΙΩΑΝΝΗΣ ''Η ΕΥΡΩΠΗ να εγκαταλείψει το καταστροφικό ευρώ για όλα τα μέλη''.

     Παρακάτω θα βρείτε ενα αρθρο του καθηγητή Ιωάννη Αντωνόπουλου, που εργάστηκε σε υψηλές θέσεις σε Αμερικανικές εταιρείες και τράπεζες.

Ο Ι.Αντωνόπουλος,  συγγραφεας πολλων σημαντικων βιβλιων  και συγγραμματων  με κορυφαιο το βιβλιο που αποτελει μνημειωδες συγγραμμα  για την ''ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ'', την ''παγκοσμιο συνομωσια''[ ΕΚΔΟΣΕΙς ΓΡΗΓΟΡΗ ,1979] παρουσιάζει και κοινοποιεί τις θεσεις του στα γεγονοτα της τελευταιας δεκαετιας την κριση για την ελλαδα και τον κοσμο απο ενα αλλο ματι και   ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον  αρθρο  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΝΥΔΡΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ.....Φυσικά...
δεν πρόκειται για "παραπολιτικό" τριών γραμμών, που διαβάζεται ευχάριστα.ΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ  ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ...... 



  

''....Αυτή η εργασία εστάλη στους ηγέτες κυβερνήσεων, οργανισμών, κεντρικών τραπεζών, ΜΜΕ και στην Ελληνική Κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ και τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την 29/5/2012. Την 1/6 άρχισαν  οι παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές οικονομικές αναταραχές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι μεγάλοι ηγέτες λαμβάνουν και εφαρμόζουν όλα τα ορθά μηνύματα, ενώ οι ‘έξυπνοι’ μικροί τα πετούν στον ίδιο κάλαθο αχρήστων που πετούν και τα παιδιά τους. Εγώ τα λέω συμπτώσεις ή ορθές προβλέψεις.

[Αυτά που γράφω είναι μοναδικά και πλήρως αποκαλυπτικά. Διαφέρουν αυτών των ‘σοφών’ με τους πολλούς τίτλους, που οι μεν γίνονται γελοίοι διότι δεν γνωρίζουν τα της κρυφής πυραμίδας και οι άλλοι διότι προσπαθούν να την κρύψουν.]

Το κατωτέρω κείμενο είναι απόδοση στα ελληνικά.

ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΡΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

[Αυτή είναι μία πολύ συνεπτυγμένη μελέτη, χωρίς εσωτερική γνώση, για πολύ προβληματισμένους, από αναμφισβήτητες αμερικανικές και παγκόσμιες πηγές.]

Οι ηγέτες της Ευρωζώνης και του Κόσμου κλαίνε δυνατά ότι η πτώση μιάς ευρωπαϊκής χώρας, με πιο πιθανή την Ελλάδα, θα αναστάτωνε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζημιώνοντας το Ευρώ και τις οικονομίες της περισσότερο από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ, και θα έσπαζε την παγκόσμιο ισορροπία του τρόμου, απειλώντας μία παγκόσμιο καταστροφή. Είναι σαν όλοι οι λαοί της Ευρώπης και του Κόσμου να ταξειδεύουν σε ένα πλοίο, όπου υπάρχει μία μικρή τρύπα, που μπορεί να βουλιάξει και να πνιγεί όλος ο Κόσμος. Η φυσική ερώτηση είναι: Γιατί αυτοί οι σοφοί ηγέτες δεν καλύπτουν αυτή την τρύπα, ξοδεύοντας περί τα Ε100 δις. ευρώ, για να γλιτώσουν Ε1 τρις. από τις οικονομίες τους!

Πρώτο θέμα: είναι αυτοί οι ηγέτες αυτοί που πραγματικά αποφασίζουν; Όλοι έχουν ακούσει, τουλάχιστον από την εποχή του Ντισραέλι, ότι αυτός ο Κόσμος δεν κυβερνάται από τους ηγέτες που φαίνονται. Σήμερα, φαίνεται ότι υπάρχει μία παράλληλη αδιαφανής Πυραμίδα από διάφορους σχηματισμούς και ηγέτες. Δεν είναι πλέον μόνον οι Σιωνιστές. Φαίνεται ότι αυτές οι δύο πυραμίδες εξουσίας ενώνονται στην κορυφή, ώστε οι ηγέτες τους είναι οι ίδιοι. Ενεργούν μέσω των γνωστών ‘κρυφών’ πλοκάμων τους. Ας δούμε, όμως, πως αυτές, αόρατη και ορατή, πυραμίδες βλέπουν τα παγκόσμια θέματα.

Όσα κεφάλια εξέχουν, θα κόβονται. Το Ιράκ οδηγήθηκε να καταστρέψει το ακμάζον Ιράν. Η Γιουγκοσλαβία και το Αφγανιστάν πρέπει να ισοπεδωθούν. Η Β. Κορέα είναι μακριά. Το Ιράκ θα έπρεπε να καταστραφή σε έξι μήνες, όχι γιατί είχε χημικά ή πυρηνικά όπλα , αλλά για να καθαρίσουν την περιοχή και να καταστρέψουν το Ιράν. Υπήρχαν δύο βασικοί λόγοι γι αυτό, εκ των οποίων ο δεύτερος ήταν: έπρεπε να καθαρίσουν και ελέγξουν όλη την Αραβική Χερσόνησο για να ελέγξουν την μεγάλη ποσότητα του πετρελαίου, και εν συνεχεία να ελέγχουν την Ευρώπη και την Κίνα, που δεν είχαν πετρέλαιο. 
Αυτοί οι ηγέτες δεν επέτρεπαν άλλες πηγές ενέργειας ή την εξόρυξη πετρελαίου από άλλες περιοχές. Έπρεπε να ελέγχουν όλη την παραγωγή πετρελαίου και ενέργειας για να ελέγχουν όλο τον Κόσμο. Περισσότερο τους ενδιαφέρει η αποδυνάμωση της Ευρώπης, που έχει την Ιστορία, πολιτισμό και την οικονομική δύναμη. Ένα άλλο μέσο αποδυνάμωσης της Ευρώπης είναι η εγκατάσταση 50 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Οι οποίοι σε μία γενεά θα αποτελούν το 30% περίπου του πληθυσμού της Ευρώπης. Θέλουν να διαγράψουν τελείως το παρελθόν και να κτίσουν τον δικό τους, απάνθρωπο Κόσμο.
Οι Δυτικές δυνάμεις ενικήθησαν ολοσχερώς στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, προκαλώντας πολλά τρις. Δολάρια σε έξοδα και δεκάδες χιλιάδες σε ανθρώπινες ζωές. Το χειρότερο όμως ήταν ότι, για πρώτη φορά των αμερικανικών πολέμων, η ισοτιμία του δολαρίου έπεφτε συνεχώς. Ήταν φανερό ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούσαν πλέον να χρηματοδοτήσουν στρατιωτικούς πολέμους. Τότε οι ηγέτες της αόρατης Πυραμίδας εκήρυξαν τον Οικονομικό Πόλεμο, με το να υπερδανείζουν χώρες και πολίτες. Ενώ τα παιχνίδια παραγώγων και στοιχημάτων ανέβασαν την παγκόσμιο πίστη 10 φορές πάνω από τα παγκόσμια ΑΕΠ, περίπου $60 τρις. ΑΕΠ έναντι $600 τρις. Πίστη.
Η ερώτηση είναι: γιατί αυτά τα χρηματιστικά κέντρα δεν συμψηφίζουν τους λογαριασμούς τους ώστε να ελαττώσουν τα χρέη, δάνεια και στοιχήματα στα υπόλοιπα των ποσών. Οφείλεται αυτό στο ότι δεν θέλουν να χάσουν τους τόκους και από τις δύο πλευρές ή αυτά τα ποσά δεν οφείλονται μεταξύ τους, αλλά σε ένα άλλο αόρατο και πανίσχυρο ίδρυμα! Η αλήθεια είναι ότι οι χρηματιστικοί αριθμοί είναι τόσο μεγάλοι και τόσο σκοτεινοί, που κανείς δεν μπορεί να συλλάβει την πλήρη εικόνα. Είναι ανεξέλεγκτο και ασύνδετοι με την πραγματική οικονομία.
Παγκόσμιο Πολιτικό και Οικονομικό Καθεστώς.
Η Δημοκρατία είναι ευθεία, δεν δέχεται αποκλίσεις. Ο Πλάτων έκλεισε οριστικά το θέμα της Κοινοκτημοσύνης και σήμερα του Κομμουνισμού και Σοσιαλισμού. Αυτά τα καθεστώτα αν και φαίνονται ιδανικά, δεν εφαρμόστηκαν πουθενά προς το συμφέρον των λαών, κυρίως λόγω πολιτικών και διοικητικών προβλημάτων. Αντίθετα, έχουν κοστίσει πολλές γενοκτονίες και τεράστιες οικονομικές βλάβες στους λαούς. Από τους Μανιχαίους, τους Ασασίνους, πάμπολες μυστικές κοινωνίες, την Ρωσική και άλλες επαναστάσεις, ο πραγματικός σκοπός ήταν να αρπάξουν τις περιουσίες και τις εξουσίες των λαών, να κλείνονται σε γυάλινες πύργους και να εκμεταλλεύονται τους λαούς. Ο Κ. Μαρξ έκανε πολλές ορθές διαπιστώσεις που οδήγησαν σε σημαντικές αλλαγές στα καπιταλιστικά συστήματα. Αυτά τα συστήματα μπορούν να συνυπάρξουν, φέρνοντας τεράστια οικονομικά οφέλη.
Στην Γιάλτα, τρεις ηγέτες, το πλέον πιθανό και των δύο πυραμίδων, διαίρεσαν τον Κόσμο στα δύο, ώστε τρομοκρατώντας τον, κυρίως δια των ατομικών όπλων, να περνούν τα μυστικά τους σχέδια. Το 1989, απεφάσισαν ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να πληρώνουν δισεκατομμύρια αμερικανικά δολάρια και εκατομμύρια τόνους καναδικό σιτάρι για να συντηρούν το σοβιετικό καθεστώς. Σήμερα, όλοι πρέπει να έχουν ένα μικτό οικονομικό σύστημα και ‘δημοκρατικό’ καθεστώς, όπου σε κάθε χώρα, θα κυριαρχούν 50 οικογένειες, κάτοχοι όλων των κεφαλαίων και όλων των μέσων της χώρας. Έτσι, όλα τα δεξιά, αριστερά, σοσιαλιστικά ή όπως θέλουν να καλούνται ακολουθούν επακριβώς την ίδια πορεία. Οι λίγοι ελέγχονται και ελέγχουν αφανώς τα πάντα. Κάθε απόκλιση μόνο κακά μπορεί να προκαλέσει στις χώρες και στους λαούς. Όλες οι σοσιαλιστικές υποσχέσεις εξατμίζονται, και οι όποιες αντιδράσεις τους συνεισφέρουν στην αόρατη Πυραμίδα, της οποίας, άλλωστε, είνιαι δημιουργήματα. Στην Ελλάδα τα Αριστερά κόμματα έχουν προξενήσει και προξενούν πολλά δεινά στον Ελληνικό Λαό και την Χώρα. Ανεξάρτητα από τις καλές προθέσεις τους ή τις πιστές εντολές τους. Η πίστη των λαών ότι όλοι δικαιούνται μία ίση ευκαιρία, τους οδηγεί εύκολα στην παγίδα.
Το μόνο καθεστώς που εξασφαλίζει τις λαϊκές ελευθερίες και την ατομική ανεξαρτησία είναι η αληθινή Δημοκρατία. Όλοι θα πρέπει να αναμένουν την Επανάσταση του Ίντερνετ. Οι λαοί θα είναι σε θέση να επιβάλλουν το δίκαιο και τον όγκο τους. Αλλά με τρόπο που δεν θα κτυπούν οι μεν τους δε και τανάπαλι ή να πέφτουν στις παγίδες της αφανούς Πυραμίδας και των εκτελεστών τους.
Η σημερινή κατάσταση:
1.       Οι ΗΠΑ είναι υπερχρεωμένες, στηριζόμενες στην κατανάλωση, κατακλυσμένη από παράνομους μετανάστες, με μεγάλες υποχρεώσεις και κοινωνικές δαπάνες, με πολύ υψηλό κόστος εργασίας και διαβίωσης. Χρειάζεται νέα επέκταση του δανειακού ορίου. Οι τράπεζές της φέρουν τρισεκατομμύρια σκουπίδια σε παράγωγα στοιχήματα και χρέη. Βασίζεται στην Κίνα να αγοράσει τα πιστωτικά χαρτιά τους, για να μπορέσει να αγοράσει κινέζικα προϊόντα. Τα δυνατά της σημεία: α) η στρατιωτική υπεροχή, για πέντε ακόμη χρόνια, που όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθή για οικονομικούς λόγους, β) τα πανεπιστήμιά της που εκπαιδεύουν  τις στρατηγικές, μεθόδους και τακτικές τα παιδιά των πλουσίων όλου του κόσμου, και συγχρόνως τοποθετούνται σε όλα τα ανώτατα ορατά  και αόρατα πόστα, σε όλο τον κόσμο, γ) το εξασθενημένο δολάριο αποτελεί ακόμη το παγκόσμιο νόμισμα, για λίγα ακόμη χρόνια. Η Κίνα, Ρωσία και οι  BRICS πιέζουν για ένα παγκόσμιο νόμισμα. (Πριν δύο χρόνια, έστειλα στους ηγέτες, τις κεντρικές τράπεζες και ινστιτούτα όλου του κόσμου, μία 10 σέλιδη μελέτη μου του Νέου Παγκοσμίου Νομίσματος, για το οποίο οικονομολόγοι, στην Αμερική, το μόνο που είδαν, ήταν ότι δεν χειραγωγείται).
2.       Η Κίνα κατάφερε να εισέλθει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (WTO) χωρίς: α) να υποχρεωθή να αφήνει το Γιουάν να κυμαίνεται ελεύθερα στις αγορές και β) να μην δεσμεύεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα και κυρίως για τα εργατικά δικαιώματα και το εργατικό κόστος. Έτσι, με το 1.3 δις. πληθυσμό και την μεγάλη και φθηνή εργατική δύναμη πλημμύρισε τον Κόσμο με φθηνά προϊόντα, σε σημείο που καμία άλλη χώρα δεν μπορεί να την αναταγωνισθή. Έθεσε τόσο χαμηλά το επίπεδο παραγωγής, 1 : 50, και το επίπεδο ζωής. Έχει συσσωρεύσει τεράστια χρηματιστικά αποθέματα, άνω των $2.5 τρις, ενδυναμώνεται σε όλα τα επίπεδα και έχει εξασφαλίσει πηγές ενέργειας. Τα αδύνατα σημεία της: διαφθορά, πιέσεις εθνοτήτων, πιέσεις για ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα, πληθωρισμός, ανεργία και κακοδιοίκηση. Αυτά είναι και τα βασικά σημεία που χρησιμοποιούν οι αντίπαλοί της, για την αποδυνάμωσή της. Αλλά οι Κινέζοι ηγέτες και Λαός είναι αρκετά σοφοί και υπομονετικοί για να βρούν τρόπους να επιβιώσουν και προοδεύσουν. (Στην περιοχή των ναών του Ουρανού, ο τοπικός ξεναγός μου είπε: «Ο Λαός ποτέ δεν παίρνει μέρος σε επίσημες τελετές.» «Μα, στην Ελλάδα, πάντα παίρνει μέρος.» «Αυτό γίνεται γιατί σεις είσαστε πάντα λίγοι, ενώ εμείς είμαστε πάντοτε πολλοί.»)
3.       Η Ρωσία έχει επιβιώσει από πολλές ευρωπαϊκές επιθέσεις, μέσω των αιώνων, για την απώλεια της Ορθοδοξίας και της Ανεξαρτησία της, δεν θα υποκύψει τώρα. Γρήγορα θα γίνει μία πλούσια και πολύ δυνατή χώρα. Αν συνασπισθή με την Κίνα θα είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Κόσμου.
4.      Η Ευρώπη είναι δέσμια των νέων γεωπολτικών και του χαμηλού επιπέδου ζωής της Κίνας. Πριν τρία χρόνια, έγραψα στους ηγέτες της Ευρώπης ότο πρέπει να βλέπουν τις θέσεις τους όπως είναι τώρα. α) Δεν κυβερνούν τον Κόσμο πλέον, β) δεν λαμβάνουν δωρεάν ή φθηνά προϊόντα από τις αποικίες, γ) δεν κατέχουν πλέον το μονοπώλιο της τεχνολογίας και δ) δεν αντέχουν πλέον τόσους ξένους και διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικές θρησκείες και πολιτισμικούςκώδικες. Οι λαοί τα αναγνωρίζουν αυτά και αντιδρούν, αλλά οι ξενόφερτοι ηγέτες ευθυγραμμίζονται με τις καταστρεπτικές δυνάμεις της Ευρώπης.
Οι πατέρες δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση για την βοήθεια όλων των πολιτών της, αλλά κάποιοι άλλοι την είδαν σαν ένα καλό χαλκά για τον έλεγχο όλης της Ευρώπης, αντί να έχουν κάνουν με τις σπασμωδικές, μεμονωμένες εθνικές κυβερνήσεις.
Ποτέ δεν χώνεψαν το Ευρώ. Γι αυτό το άφησαν κουτσό, να στέκεται σε ένα πόδι αντί για τέσσερα, δηλαδή: με χωρίς μία Κεντρική Τράπεζα, με κοινή νομισματική πολιτική, και χωρίς κοινή δημοσιονομική πολιτική.
Τα Νότια μέλη έχασαν την ανταγωνιστικότητά τους. Τα Βόρεια πωλούν ακριβά βιομηχανικά και ειδικά τεχνολογικά προϊόντα, στους Νοτίους Ευρωπαίους και τον λοιπό Κόσμο, ενώ αγοράζουν φθηνά προϊόντα από τους Νότιους και τον λοιπό Κόσμο, με το ευρώ σε υψηλή ισοτιμία. Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει πάνω από πέντε έτη. Ο υπόλοιπος Κόσμος έχει την ίδια τεχνολογία, αλλά πολύ φθηνή εργασία.
5.      Η Ευρωζώνη: το Ευρώ ήταν ο πρόδομος για την δημιουργία της Ομοσπονδίας της Ευρώπης. Μετά την κατάργησή της, το ευρώ μετετράπη σε καταστροφέα των Νοτίων μελών και εύνοια των Βορείων, λόγω της υψηλής ισοτιμίας. Εφαρμόστηκε το ίδιο νόμισμα σε πολύ διαφορετικές και άνισες οικονομίες, χωρίς ενιαία νομισματική και δημοσιονομική πολιτική. Είναι μία οικονομική ανωμαλία, η οποία σύντομα θα διαλύσει την Ευρωζώνη και την ίδια την Ευρώπη. Η ΕΕ απεδείχθη μία ένωση χωρίς αμοιβαία υποστήριξη, στην οποία μερικοί ευνοούνται και οι άλλοι καταστρέφονται. Η μεγαλύτερη οικονομία του Κόσμου δεν μπόρεσε να λύσει ένα μικρό πρόβλημα στην αρχή, που τώρα έχει γίνει τεράστιο, απειλώντας την Ευρώπη αλλά και τον Κόσμο.
6.      Η Ελλάς είναι μία πολύ πλούσια χώρα. Κατάφερε πολλές φορές από τις στάχτες να ανθοφορήσει και καρποφορήσει.
Ο Α, Παπανδρέου ανέλαβε να αλλάξει τα πάντα και κατέστρεψε τα πάντα.
Σπατάλησε όλες τις επιχορηγήσεις της ΕΟΚ για να χτίσει και διατηρήσει ένα κόμμα, με καταστροφή της Ελλάδος. Αγόρασε όλους τους χρεωκοπημένους οργανισμούς, ανεβάζοντας το Χρέος, και προσέλαβε εκατοντάδες χιλιάδες στο κεντρικό και ευρύτερο Δημόσιο, σε σημείο που δεν είχαν ούτε τι να κάνουν, αλλά και που να καθίσουν. Αυτός ο στρατός των αργομίσθων πληρωνόταν για μισθούς, γραφεία, νοσοκομεία, συντάξεις κλπ. Το χειρότερο ήταν ότι, για πρώτη φορά έθιζε τον ελληνικό λαό πληρώνεται χωρίς να εργάζεται. Μετέτρεψαν όλοι τα γραφεία τους σε μαγαζάκια. Όλα αυτά παρέλυσαν την κρατική μηχανή και έθρεψαν την διαφθορά και τους φαύλους κύκλους της καταστροφής. Όλες οι άλλες κυβερνήσεις ή έκαναν τα ίδια ή δεν τα σταμάτησαν φοβούμενοι το πολιτικό κόστος.
 Ή υψηλή ισοτιμία του ευρώ κατέστρεψε την ελληνική οικονομία. Δεν μπορούσε να παράγει τίποτε φθηνότερα από τους άλλους. Όλη η παραγωγή της μετεκόμισε στις φθηνές Βαλκανικές χώρες.
Το αυτοαποκαλούμενο ‘προοδευτικό’ ΠΑΣΟΚ αντί να εκσυγχρονίσει την παράλυτη κρατική μηχανή, να σταματήσει την γραφειοκρατία, την φοροδιαφυγή, την οικογενειοκρατία και την διαφθορά, κατέστρεψε την ελληνική ιστορία, γλώσσα, θρησκεία, παραδόσεις και πολιτισμό, μετατρέποντας την αιώνια Ελλάδα σε μία ξερριζωμένη νέο-Βαλκανική χώρα, χωρίς εκτίμηση και σεβασμό από τους ξένους αλλά και από τους ίδιους τους Έλληνες.
Η κρίση βρήκε την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση από τους άλλους. Ειδοποιούσα για την επερχόμενη καταστροφή. Όμως, ο Γ. Παπανδρέου αρνιόταν να συναινέσει για την λήψη των αναγκαίων μέτρων, στις αρχές του 2009. Αν και εγνώριζε από το ΔΝΤ, από τον Ιούλιο του 2009, ότι η οικονομία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, πριν από τις Εκλογές του 2009, διεκήρυττε ότι υπήρχαν χρήματα, θα έκανε αυξήσεις μισθών και θα προσελάμβανε περί τις 100,000 νέους υπαλλήλους. Την επομένη των εκλογών, διαλαλούσε σε όλους τους τόνους και προς όλους, εντός και εκτός Ελλάδος, ότι δεν υπήρχαν χρήματα και ότι η χώρα βυθιζόταν σαν τον Τιτανικό.
Όμως, είχε χρόνο για την παραγγελιά, από ποιόν; Για: α) να διαιρέσει την Ελλάδα σε 13 αυτόνομα διαμερίσματα (δούρειοι ίπποι στην διάλυση της Έλλάδος) και β) να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες!
Εστοχοποίησε την Ελλάδα και την έθεσε βορά στις αδηφάγες αγορές και άρχισε τους φαύλους κύκλους της κερδοσκοπίας και της πτώχευσης.
Η χώρα δεν έπρεπε να καταλήξει στην Τρόικα για κεφάλαια. Δεν δίνεις φάρμακο σε κάποιον για να του ανακουφίσεις προσωρινά τον πόνο, αλλά τον οδηγείς σε βέβαιο θάνατο. Αυτό ήταν εγκληματικό λάθος για την Τρόικα και την Κυβέρνηση. Είχα στείλει πολλές μελέτες στους ηγέτες της Ευρωζώνης και της Κυβέρνησης, πριν από αυτό το έγκλημα. Έδρασαν σαν προκρουστικοί χασάπηδες, σε μία πολύ λεπτή εγχείριση. Έκοψαν αδιακρίτως κομμάτια κατά περίπου 30% σε όλα, χωρίς να υπολογίσουν τις προηγούμενες υποχρεώσεις των πολιτών και χωρίς να υπολογίσουν ότι δεν εκινείτο τίποτε σε μία σχεδόν νεκρή κρατική μηχανή. Έτσι τίποτε δεν προωθήθη και οι πολίτες δεν μπορούσαν να εξοφλήσουν τα δάνεια, τους φόρους, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, κλπ., τα πάντα παρέλυσαν.
Η αόρατη Πυραμίδα προωθεί ένα Κόσμο δύο κατηγοριών: α) λίγους πολύ πλουσίους για να τους ελέγχει και κορφολογεί και β) πολύ φτωχούς, που να ασχολούνται μόνο στο πως θα γεμίσουν τα στομάχια τους. Γι αυτό το σκοπό δεν χρειάζονται: ιστορία, θρησκείες, γλώσσες, πολιτισμοί, παραδόσεις και εθνική αναγνώριση και υπερηφάνεια. Αυτά θα πρέπει να α ξεχάσουν οι λαοί της Ευρώπης και πιο πολύ της Ελλάδος, με τις πλούσιες κληρονομιές.
Τα επόμενα βήματα:
A.      Η Ευρώπη
1.      Η Ευρώπη θα πρέπει να ενωθεί σε Ομοσπονδία ή να εγκαταλείψει το καταστροφικό ευρώ για όλα τα μέλη.
2.      Η Ευρώπη πρέπει να συντονίσει όλες τις κοινωνικές, πολιτικές, πολιτισμικές και οικονομικές δυνατότητές της, να γίνει μία πραγματική ευρωπαϊκή οντότητα, με ευρωπαίους ηγέτες, εκλεγμένους από τους Ευρωπαίους και όχι δοτούς, και να αγωνισθούν με όλα τα μέσα τους, για να είναι ανταγωνιστικοί και δυνατοί.
3.      Υπάρχουν ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές, θεσμοί και άνθρωποι πολύ υψηλού επιπέδου. Τα μεγαλύτερα ινστιτούτα του Κόσμου έχουν καταγράψει, μόνο στην Ελλάδα, τεράστια αποθέματα αερίων, πετρελαίου, οσμίου, ουρανίου, χρυσού και πολυτίμων λίθων, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων ευρώ. Η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ελεύθερη και δυνατή να τα ωφεληθή.
4.      Διαφορετικά, η Ευρώπη θα γίνεται καθημερινά πτωχότερη, και σε 30 χρόνια, μπορεί να κατοικείτε από ξένους και έγχρωμους, πιθανώς εκδικούμενους για την πρώην ‘ευγενική’ συμπεριφορά των Ευρωπαίων.
B.      Ελλάς
1.      Για δεκαετίες, τα ανωτέρω ινστιτούτα και το Βιβλίο Γεγονότων της CIAκαταγράφουν τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, όμως, καμία κυβερνητική υπηρεσία δεν επιτρεπόταν ούτε να τα αναφέρει. Καταφανώς, κάποιοι ήθελαν την χώρα πτωχή και αδύναμη, μέχρι που να φθάσει στο σημείο πτώχευσης, όπως τώρα, και ξαφνικά, όλοι τα ανακαλύπτουν και βιάζονται να λάβουν μέρος, αλλά για να τα πάρουν σχεδόν δωρεάν.
2.      Η Ελλάς είναι το μεγαλύτερο, φυσικό - λόγω κλίματος, θέσης και παράδοσης – εκπαιδευτικό κέντρο του Κόσμου. Θα μπορούσε να κέρδιζε δισεκατομμύρια ευρώ, ετησίως, αντί να εξοδεύει δις. για την εκπαίδευση Ελλήνων στο Εξωτερικό. Και το χειρότερο να χάνει νέους ανθρώπους, αναθρεμμένους και σπουδασμένους στην Ελλάδα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ακόμη και τους ίδιους στο εξωτερικό. Το παράδοξο είναι ότι τα αριστερά κόμματα αρνούνται  στην Ελλάδα να έχει ιδιωτικά, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα για την ανωτάτη παιδεία!
3.      Ξένοι κερδοσκόποι και οι εσωτερικοί δορυφόροι τους έχουν βυθίσει την Ελλάδα σε βαθύ βούρκο, που μόνο μία τεράστια δύναμη μπορεί να την ξεκολλήσει. Η εμπιστοσύνη των πολιτών, το ηθικό τους, οι κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές συνθήκες μετεωρίζονται σε φαύλους κύκλους, που μόνο μία πολύ μεγάλη δύναμη μπορεί να τους θέσει σε ομαλή πορεία.
4.      Η Ελλάς χρειάζεται περί τα Ε100 δις. δωρεάν, να δοθούν στην οικονομία με δόσεις, τόσο γρήγορα όσο οι δόσεις απορροφώνται από την οικονομία και τους πολίτες. Η ΕΚΤ πρέπει να τυπώσει και να τα παραδώσει στην Ελλάδα, δωρεάν, γι αυτούς τους πολύ καλούς λόγους:
α) Η Ελλάς έχει χάσει άνω των Ε250 δις., καθαρά, από την υψηλή ισοτιμία του ευρώ και από τα υψηλά επιτόκια που η ΕΥΖ της επέβαλε,
β) Η ΕΥΖ και η ΕΕ όχι μόνο δεν την βοήθησαν αλλά και την ώθησαν στις αδηφάγες αγορές, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από Ε100 δις. και να καταστραφή ολοκληρωτικά η οικονομία και η κοινωνία της,
 γ) ο πιο σημαντικός λόγος είναι  ότι αν καταστραφή η Ελλάς, θα κοστίσει στην ΕΥΖ και την ΕΕ πάνω από ένα τρις. Ευρώ.  Είναι οι ηγέτες της ΕΥΖ και της ΕΕ τόσο ‘έξυπνοι’ ώστε να προτιμήσουν να χάσουν ένα τρις. Ευρώαντί για Ε100διςΠου τα οφείλουν!
5.      Αν ο όρος 4, επάνω, δεν εκπληρωθή, θα πρέπει να δοθή στην Ελλάδα ποσό Ε50 δις. και να τυπώσει εσωτερικό νόμισμα, μόνο για εσωτερικές χρήσεις για να λιπάνει την αγορά, έναντι των απωλεσθέντων δις. Ευρώ, αυτών που εξήχθησαν μετά την κρίση, και των πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων δις. Ευρώ που βρίσκονται στις Ευρωπαϊκές και άλλες τράπεζες.
6.       Αν ο όρος 5, επάνω, δεν εκπληρωθή, η Ελλάς θα πρέπει να εκδώσει αμέσως Δ50 δις., σε Δραχμές, σε ηλεκτρονικό χρήμα, ισότιμο του Ευρώ, Δ = Ε, και να τα παραδώσει στον Λαό και τις επιχειρήσεις, με βάση την γνωστή διατριβή μου.( Είναι βαρύτατο έγκλημα των ηγετών της ΕΥΖ και των Ελληνικών κυβερνήσεων και είναι ηθικοί αυτουργοί για τα βάσανα των Ελλήνων και κυρίως των αυτοκτονιών των Ελλήνων, για έλλειψη ρευστού, ενός πλουσιώτατου Λαού και Χώρας, που οι ηγέτες και των δύο τους έρριξαν στον βούρκο.)
7.      Η Ελλάς πρέπει να συγκροτήσει μία επιτροπή από 24 Έλληνες, πραγματικούς διεθνείς ειδήμονες και περί τα Ελληνικά πράγματα εμπειρογνώμονες, για να μελετήσουν τις ελληνικές συνθήκες και να εισηγηθούν μέτρα, σε τρεις μήνες, για το πώς μπορεί η Ελλάς να εξέλθει από τον βούρκο, να πετάξει,to take off.
8.      Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα δεν αντιπροσωπεύουν τον ελληνικό λαό, ακόμη και τους βουλευτές τους. Ένα, δύο ή και περισσότερα κόμματα οφείλουν, την 18/6, να φέρουν στην Βουλή το θέμα της συγκρότησης Κυβέρνησης, ώστε να αποφασίσουν βάσει προτάσεων οι αντιπρόσωποι του Λαού, σε περίπτωση που δεν αποδώσουν οι διερευνητικές προσπάθειες.
9.      Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και οι ΑΕ διέπραξαν έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού, για την μη συγκρότηση κυβέρνησης, μετά την 6/5. Με δύο κόμματα εξουσίας και ένα κόμμα με ριζοσπαστικές απόψεις και μία δυναμική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν όχι μόνο κυβέρνηση ανάγκης αλλά μία πολύ δυναμική και αναγκαία κυβέρνηση.
10.  Τα Μνημόνια και οι συμβάσεις δεν καταργούνται μονομερώς από πεισματάρικα παιδιά. Με σκληρή δουλειά και καλά επιχειρήματα μπορούν να βελτιωθούν, ιδιαίτερα τώρα που το Ευρωπαϊκό κλίμα είναι πιο ενδοτικό.
11.  Η Ελλάς με τα γνωστά βάρη και με ισοτιμία του ευρώ άνω του 1.10 του δολαρίου και των λοιπών, και χωρίς την ανωτέρω βοήθεια από την ΕΥΖ, θα φυτοζωεί για δεκαετίες, με σοβαρότατες επιπτώσεις στα  εθνικά, κοινωνικά και πολιτισμικά μας θέματα.
12.   Η Ελλάς πρέπει: α) να εκδώσει Δ50 δις. για να λιπάνει την αγορά και να συνεχίζει  να χρησιμοποιεί την Δραχμή για τις εσωτερικές χρήσεις και τα ευρώ για τις εξωτερικές χρήσεις. Η Ελλάς, ακόμη και να φύγει από το ευρώ, την επομένη ημέρα θα έχει  πολλά δις. Ευρώ, τα υπάρχοντα, για τις εξωτερικές ανάγκες, β) να πάρει την τύχη της, στα συνετά μυαλά και τα δυνατά χέρια αληθινών Ελλήνων, γ) πρέπει, επί τέλους, να ξεσκεπάσει και να αφοπλίσει τα γνωστά ‘λαμόγια’, ‘νονούς’, ‘νταβατζήδες’ που λυμαίνονται τον Ελληνικό Λαό; δ) να αγωνισθή να φέρει πίσω, φορολογημένα, τα εκατοντάδες δις. Ευρώ, που βρίσκονται από καιρό στο εξωτερικό, ε) να αγωνισθή για τις πολεμικές και όλες τις άλλες αποζημιώσεις, στ) να εκπονήσει ένα σταθερό και δίκαιο φορολογικό σύστημα, για την αποφυγή της φοροδιαφυγής. (Αυτό δεν γίνεται με τους ηγέτες του χθές, διότι θα εύρισκαν μέσα τα ονόματά τους και των ημετέρων), ζ) να εντοπίσει όλους τους γνωστούς αόρατους εχθρούς και να τους αντιμετωπίσει με ενότητα και σύνεση, η) να πιστέψει στους αιώνιους ηθικούς και εθνικούς θησαυρούς της και να πιστέψουν όλοι ότι, για τους Έλληνες είναι μόνο η Ελλάς, και όχι να έχουν τα παιδιά τους στην Ελλάδα και τα χρήματά τους στο εξωτερικό, θ) να αποκαλύψει και να δημεύσει την περιουσία όλων πολιτικών και μη και των ευνοηθέντων αυτών, από το 1974, ι) να αγωνισθούν για να ωφεληθούν από τα πλούσια φυσικά, ανθρώπινα και πολιτισμικά κεφάλαια της Ελλάδος.
13.  Αυτά αναφέρονται για όλες τις ευρωπαϊκές και χώρες του Κόσμου.
14.  Αν αυτά δεν εφαρμοστούν, δεν υπάρχει γήινος θεός σωτηρίας της Ελλάδος. Η Ελλάς θα διαλυθή, παρασύροντας μαζί της όλες τις άλλες χώρες του Κόσμου, σπάζοντας την «ισορροπία του τρόμου» Η οποία κρέμεται μόνο από μία τρίχα. Και, βεβαίως, όλοι θα πέσουν στην παγίδα που στήνει η αόρατη Πυραμίδα, εδώ και πολύ καιρό.
15.  Η τελική αισιόδοξη νότα είναι ότι, όλες οι σατανικές παγίδες της Πυραμίδας, όπως οι μυστικές εταιρείες, η Γαλλική και Ρωσική επαναστάσεις, τοπικοί πόλεμοι, ο Πρώτος και ο Δεύτερος μεγάλοι πόλεμοι και τόσοι άλλοι, αν και εκόστισαν τεράστιες γενοκτονίες, όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξαφανίσουν και να υποδουλώσουν τους λαούς αλλά, και με την αυξανόμενη τεχνολογία, οι λαοί προόδευσαν και είναι καλύτεροι από κάθε άλλη φορά.
Τα ανωτέρω υπογράφει ο συγγραφέας των πολύ επαινεθέντω ν βιβλίωνGlobal Affairs and Global Economics
Ιωάννης Αντωνόπουλος
ΠολιτειολόγοςΟικονομολόγος
Κοιν:  EU and World Leaders, Financial Institutions, and the Greek Government, political parties, Media, and the Attorney General''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου